Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

17.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný obrat ve Vřesině.


Branky


0
Poslední utkání podzimní části se po dohodě oddílů odehrálo ve Vřesině.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vítězství a pak.....

Domácí hráči vlétli do zápasu jak uragán a ve 12min. zařídil jejich vedení T.Lazarov. Za pouhé dvě minuty se dostal k míči T.Kaňa a přesnou střelou ke vzdálenější tyči zvýšil na 2:0. Uběhlo sotva deset minut a domácí vedli již o tři branky,to se k míči v pokutovém území dostal M.Kaluža a nezadržitelně skóroval. Ve 30min. vystřídal Homolu Hraško a vřesinští přestali hrát. Vázla kombinaci a hosté vycítili svou šanci. Přišla 34min. a koblovští brankou L.Černého snížili na 1:3,ale to nebylo ze strany hostů vše. Po dvou minutách přišel další trest pro vlažně hrající domácí,P.Ondračka snížil na rozdíl jediné branky a hostujících hráčů bylo najednou plné hřiště.

Obrat dokonán.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a po třech minutách se dočkali zaslouženého vyrovnání,na 3:3 vyrovnal J.Plotica. Vřesina nekombinovala,hráči se pouštěli do zbytečného kličkování a ztráceli i lehké míče. Koblov těchto ztrát využíval,chodil do rychlých brejků a jednu z těchto brejkových situací zakončil kapitán Koblova K.Staněk vstřelenou brankou a hosté se dostali do vedení 3:4. Vřesina pak ožila a snažila se o vyrovnání,ale hosté utkání dovedli do vítězného konce a odvezli si cenné tři body.


Ohlasy k zápasu


FC Vřesina B
J.Vincenci - vedoucí týmu: Vyhraný zápas který se snad už prohrát ani nedal,ale bohužel,stalo se........




Sestavy


FC Vřesina B
T. Matula [-] - M. Jakš [-] , T. Menšík [-] , L. Ineman [-] , J. Homola [-] (30. M. Hraško [-] ) - T. Kaňa [-] , J. Seget [-] , J. Novák [-] , V. Tichý [-] - M. Kaluža [-] , T. Lazarov [-] (55. L. Mikulík [-] )

TJ Sokol Koblov
J. Stach [-] - D. Farník [-] , J. Čečotka [-] , K. Staněk [-] - L. Syrek [-] (46. M. Klobušiak [-] ) , P. Ondračka [-] , L. Schulla [-] , J. Plotica [-] (88. R. Twrdý [-] ) - O. Koudelný [-] , L. Černý [-] , J. Baron [-] -

ŽK: 76. J. Novák , 79. T. Kaňa .
Hráči zápasu: L. Černý .
Místo: tráva. Počet diváků: 43. Rozhodčí: ZBOŘIL Jakub - KVAK Antonín, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.