2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Derby nemá favorita"


Branky


0

V typickém vesnickém derby si šťastnou výhru připsaly domácí Holasovice. Brumovice, i když byly celý druhý poločas lepší, odjíždějí domů s prázdnou a zústávají na konci tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holasovice se brzo ujímají vedení

V první poločase byli domácí fotbalisté lepším celkem. Dobře napadli a brali soupeři míče a chodili v přečíslení dopředu. Několik slibných šancí však zahodili. Hosté moc šancí neměli. Domácí se ujali vedení už v 8. minutě, kdy dostal přihrávku Kamil Kramný a parádně ji poslal obloučkem přes domácí beky přímo do běhu Aleši Schreierovi, který krásně přeloboval vyběhnuvšího golmana - 1:0. Domácí si pak vedení do konce poločasu pohlídali. 

Brumovice jsou jasně lepší, ale domácí jsou šťastnější

V druhém poločase přestali domácí hrát, bojovat a Brumovice získávaly čím dál větší převahu. od 50. minuty měly Brumovice místy až drtivý tlak. Své vyložené šance zahodili Jan Herber hlavou, který mířil těsně vedle. Střelu Martina Schreiera chytil domácí brankář Filip Dehner. Kamil Šamaj vystřelil těsně vedle branky. Tlak Brumovic vygradoval v 77. minutě překrásným gólem Jana Herbera, který se motal s míčem kolem šestnáctky tak dlouho, nikdo ho neatakoval, až vypálil z rohu šestnáctky projektil, který skončil přímo ve vzdálenější šibenici - 1:1. Hosté cítili šanci vyhrát a hnali se dál do útoku.. Jednou se jim to ovšem vymstilo, když v 85. minutě Aleš Schreier se štěstím přidal ,,angličákem" druhý gól Holasovic - 2:1. V samotném závěru zápasu ještě dostal ČK hráč Brumovic Roman Kubičík.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (Holasovice, obránce): Klobouk dolů před Brumovicemi za výkon, jaký ve druhé půli předvedly. Málem se jim podařilo dokonat obrat. I tak si nejspíš zasloužily bod, my jsme však nesmírně rádi za druhou domácí výhru a 3 body. Chtěl bych pochválit také fanoušky, kterých na zápase bylo nejméně snad 200 a vytvořili báječnou kulisu na III. třídu. Rachot jaký vyvolalo skandování hostujících fandů po vyrovnávací brance Brumovic, jsem snad ještě ve fotbale na amatérské úrovni nezažil :D

TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (Brumovice, obránce): Nechytli jsme začátek zápasu a brzo prohrávali 1:0. Pak jsme se celý poločas nemohli chytit. Druhá půle byla diametrálně odlišná. Domácí jsme k ničemu nepustili. Měli jsme spoustu šancí, jen zakončení bylo velmi špatné. Sice jsme dokázali vyrovnat, ale z jedné chybičky jsme inkasovali branku po sporné situaci, kdy si domácí hráč zpracoval míč rukou. Pak už jsme nebyli schopni na to zareagovat. Za druhý poločas si naši hráči zaslouží absolutorium.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - M. Dehner [-] , J. Fojtík [-] , K. Kramný [-] (84. P. Bartoš [-] ) , A. Dehner [-] - L. Richter [-] (46. O. Černý [-] ) , A. Mosler [-] (66. D. Dehner [-] ) , A. Schreier [-] (89. V. Bordovský [-] ) , J. Dehner [-] - J. Matýsek [-] , J. Bolík [-]

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Šrek [-] , J. Valošek [-] (75. V. Silber [-] ) , R. Kubičík [-] , J. Matyáš [-] (65. J. Šrek [-] ) - K. Šamaj [-] , M. Schreier [-] , M. Nowak [-] , J. Richter [-] - J. Herber [-] (84. J. Klapetek [-] ) , L. Blažek [-]

ŽK: 90. V. Bordovský - 39. J. Richter , 70. R. Kubičík . ČK: 90. R. Kubičík .
Hráči zápasu: J. Herber .
Místo: tráva. Počet diváků: 81. Rozhodčí: Těžký Michal - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.