0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov zvítězil potřetí za sebou


Branky


0

Fotbalisté ze Skřipova po počatečních rozpacích, dokázali zvítězit už třetí utkání v řadě. Tentokrát vyloupili Kyjovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branku vstřelil Josef Kubánek

V prvních patnáctiminutách si hosté ze Skřipova vypracovali tři tutové šance. Dvakrát se neprosadil Josef Kubánek a jednou Richard Lichý. Rozhodující okamžik zápasů nastal v 25. minutě, když Richard Lichý utekl po pravé straně a prudkou přihrávkou přes celou šestnáctku našel Josefa Kubánka, pro kterého už nebyl problém míč uklidit do prázdné branky - 0:1. Pak se začali osmělovat i domácí fotbalisté. Hlavička Romana Vavrečky směřovala pouze do brankáře Oldřicha Žáka. Lukáš Richter napálil zase míč kousek nad branku. 

Skřipov si výhru ohlídal

Ve druhé půli už byl Skřipov jasně lepším týmem. Domácí snaha se rozbíjela o kompaktní obranu hostů, která byla jak betonová zeď a Kyjovice k ničemu nepustila. Hosté hrozili z nebezpečných brejků. Nejnebezpečnější byly dva, které měl na svědomí David Horáček, jenž však dvakrát před brankářem zaváhal. Jelikož se domácí už k ničemu nedostali, připisuje si Skřipov třetí výhru za sebou.



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): V první půli vyrovnaný zápas. Měli jsme i nějaké šance. Ve druhé půli byl už lepší soupeř. Byl kvalitnější, neměl slabé místo, vyhrávali hodně soubojů a my se k nim velmi těžko dostávali. Po zásluze proto soupeř vyhrál.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (Skřipov, vedoucí mužstva): Měli jsme jednoznačnou převahu po celý zápas. Jen v první patnáctiminutovce jsme měli tři stoprocentní šance. Naše výhra je zasloužená.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , D. Richter [-] , D. Kormanec [-] (57. A. Kratochvíl [-] ) , R. Grygar [-] - J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] , J. Kolouch [-] (66. D. Halfar [-] ) , R. Vaněk [-] - L. Richter [-] , V. Pětník [-] (84. M. Janalík [-] )

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Kubánek [-] , P. Poltier [-] , D. Ulman [-] , J. Poltier [-] - O. Černý [-] , R. Lichý [-] , J. Kubánek [-] , J. Lubojacký [-] - D. Binar [-] , O. Hrbáč [-] (57. D. Horáček [-] )

ŽK: 17. V. Pětník , 76. D. Richter , 78. R. Vavrečka , 90. L. Kudela - 40. P. Poltier , 90. R. Lichý .
Hráči zápasu: L. Richter - P. Poltier .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žurek Jiří - Grygar David, Bria Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.