Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová o všem rozhodla v úvodních dvacetipěti minutách


0

Skřipov neprodloužil sérii tří vítězných zápasů za sebou a doma prohrál s Březovou, která se tak dotáhla na čelo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vede o tři branky

První půle byla jasně v režii hostující družiny. Ta vletěla na domácí jako stádo kobylek na úrodu. V 7. minutě hostující nobránce odkopl míč do volného protoru na Ondřeje Lodňánka, který přetlačil domácího obránce a sám před brankářem ho obhodil - 0:1. O dvě minuty později byla nařízena po faulu na Dominika Schustka penalta, kterou s chladnou hlavou proměnil Martin Šuhajík - 0:2. V 22. minutě zahrával Skřipov standardní situaci. Hostující obrana odhlavičkovala míč k Jiřímu Lichovníkovi, který dlouhým balónem našel Ondřeje Lodňánka, který podél brankáře rozvlnil síť - 0:3. Domácí snížili skóre v 42. minutě, když si Ondřej Hrbáč udělal tři hráče a přeloboval hostujícího brankáře - 1:3.

Březová potvrdila výhru

V úvodních patnácti minutách byla lapší domácí družina. Pak se však nechal vyloučit domácí Jakub Poltier a Březová už si výhru zkušeně pohlídala. Navíc v 76. minutě vybojoval na hranici šestnáctky míč Jiří Lichovník a nahrál zcela volnému Tomáši Křenkovi, který míč uklidil k tyči domácí branky - 1:4. Pak už mjěla Břzová zápas pod kontrolou a už se jen dohrávalo a čekalo na závěrečný hvizd rozhodčího.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (Skřipov, vedoucí): V první půli jsme nevěděli co hrát. Z toho vyplynuly tři branky, které jsme obdrželi. Ve druhé půli jsme jsme na ně vletěli a do červené karty měli více ze hry. Pak náš nápor skončil a Březová nás přehrávala.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (Březová, útočník): Vletěli jsme na ně a vstřelili tři branky. Pak už jsme to chtěli víceméně dohrát. Až na desetiminutovou pasáž ve druhé půli jsme měli zápas pod kontrolou.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - D. Binar [-] , J. Kubánek [-] , D. Ulman [-] , J. Lubojacký [-] - P. Poltier [-] , R. Lichý [-] (85. J. Murcek [-] ) , J. Poltier [-] , O. Černý [-] - D. Horáček [-] (46. P. Cihlář [-] ) , O. Hrbáč [-]

TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - K. Demel [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , J. Šuhajík [-] - M. Šuhajík [-] , O. Lodňánek [-] , P. Cihlář [-] , A. Šuhajík [-] - J. Lichovník [-] , D. Schustek [-] (80. D. Dubový [-] )

ŽK: 38. J. Lubojacký , 62. J. Poltier - 30. P. Cihlář , 40. M. Šuhajík . ČK: 66. J. Poltier .
Hráči zápasu: O. Lodňánek , K. Demel .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Radek Roman - Bria Jiří, Křenek Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.