2:3
(1:2)
41. J. Kolouch
44. T. Pohl (p.)
62. V. Pětník
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyjovice překvapily ve Štítině


Branky


13. K. Palkovič , 66. J. Heger - 41. J. Kolouch , 44. T. Pohl (p.) , 62. V. Pětník
0

Ač byla většinu času Štítina lepším týmem, tak nedokázala vstřelit více branek než Kyjovice, které si domů odvážejí důležité tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kyjovice otočily skóre na konci poločasu

V první půli byla lepší domácí Štítina. Byla fotbalovější a vypracovala si i více šancí. Z jejich zakončení však byla značně na štíru. Vedení se domácí ujali ve 13. minutě, když Petr Boček našel Kamila Palkoviče, který svým projektilem vymetl šibenici - 1:0. V dalších šancích zaváhal Petr Boček, Jakub Černý a David Baier. Hosté se dostali pouze ke střele Davida Richtera z 30 metrů, která jen těsně minula tři tyče. V samém závěru poloasu přišel pro domácí šok. V 41. minutě Jan Kolouch přeloboval hlavou špatně postaveného domácího brankáře Tomáše Moslera - 1:1. O tři minuty později byl faulován ve vápně Lukáš Richter a Tomáš Pohl strhl vedení na stranu hostů - 1:2.

Kyjovice výhru udržely

Ve druhém dějství se obraz hry příliš nezměnil. Štítina byla stále lepší, a hosté se bránili a vyráželi k nebezpečným brejkům. V 62. minutě se z jednoho takového brejku dokázal z otočky prosadit hostující Václav Pětník - 1:3. Domácí však nesložili zbraně a za čtyři minuty potáhl míč po lajně Petr Hřivnáč, jenž svou nahrávkou našel Jana Hegera, který dával prakticky do prázdné branky - 2:3. Domácí se pak snažili o vyrovnání a tlačili hosty. Ti hrozili z brejků. Nic se však už nestalo ani na jedné straně a hosté cennou výhru udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): V první půli jsme byli lepší, přehrávali jsme je, ale nedokázali jsme dopravit míč do sítě. Jejich góly padly po našich individuálních chybách.

FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): Domácí byli fotbalovější, lépe si přihrávali, ale vázlo jim zakončení. My jsme dobře bránili a odráželi jejich pokusy.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - D. Adamčík [-] , D. Nardelli [-] , D. Komenda [-] , D. Baier [-] (62. P. Hřivnáč [-] ) - K. Palkovič [-] , J. Černý [-] , J. Tietz [-] , J. Heger [-] (67. D. Vitásek [-] ) - P. Stoklasa [-] , P. Boček [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - T. Pohl [-] , P. Kotala [-] , D. Richter [-] , J. Kučera [-] - L. Richter [-] , J. Kudela [-] , R. Vaněk [-] (73. D. Halfar [-] ) , M. Janalík [-] - J. Kolouch [-] , V. Pětník [-] (78. D. Kormanec [-] )

ŽK: 65. V. Pětník .
Hráči zápasu: M. Janalík .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ručka Jakub - Krayzel Daniel, Heider David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.