4:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice rozhodly o zápasu během deseti minut


Branky


52. M. Nowak , 54. L. Blažek , 58. A. Vícha (vl.) , 62. L. Blažek - 10. A. Najser , 76. M. Hanák
0

Brumovice dokázaly nepříznivý vývoj otočit během asi deseti minut a výhrou se odpoutat z posslední příčky tabulky. Přesto je čeká na jaře těžký boj o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jeden gól

V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie. V 10. minutě vypálil z dálky Antonín Najser a domácí brankář Rostislav Palúch byl proti této střele naprosto bezmocný - 0:1. Domácí si vypracovali nekvětší šanci Maciejem Nowakem, jehož hlavička si nenašla tu správnou cestu do branky. V dalším průběhu hry se obě družiny dostaly spíše ke střelám ze střední vzdálenosti.

Brumovický obrat

Druhá půle začala sporným momentem, když míč po střele jednoho ze životických hráčů poskakoval po brankové čáře. Hosté reklamovali branku, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře, a z následného brejku si Maciej Nowak obehrál hostujícího obránce a zkušeně srovnal skóre - 1:1. O dvě minuty později zkušeně dokázal přehodit hostujícího brankáře Leopold Blažek - 2:1. V 58. minutě si navíc hosté vsítili Adamem Víchou vlastní branku - 3:1. Desetimunutovku snů zakončil Leopold Blažek, který hlavou přehodil hostujícího strážce svatyně Stanislava Steinera - 4:1. I nadále pak měli domácí převahu. Hosté se zmohli v 76. minutě pouze na korekci skóre Miroslavem Hanákem - 4:2. Zápas pak domácí v poklidu dovedli do vítězného konce, když ještě mohli přidat dvě branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (Brumovice, stoper): V první půli byla hra vyrovnaná. Hosté však vstřelili jeden gól. Ve druhé půli jsme otočili skóre během čtyřmi góly deseti minut a zápas dovedli do vítězného konce.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (Dolní Životice, trenér): První poločas byl špatný. Měli jsme převahu a nasázet ještě další tři góly a byl by klid. Ve druhé půli jsme začali aktivně. Domácí po sporném okamžiku vyrovnali a chytli se a během deseti minut nám nasázeli ještě tři branky. My jsme se už jen zmohli na snížení skóre.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Matyáš [-] , V. Silber [-] , J. Valošek [-] , J. Šrek [-] - J. Klapetek [-] (66. M. Schreier [-] ) , K. Šamaj [-] (74. T. Vavrečka [-] ) , M. Nowak [-] , J. Richter [-] - L. Blažek [-] , J. Herber [-]

FK Dolní Životice
S. Steiner [-] - J. Košárek [-] , V. Palyza [-] , A. Vícha [-] , R. Gróman [-] (60. M. Pumr [-] ) - M. Elbl [-] (86. P. Jaksch [-] ) , A. Najser [-] , J. Lazecký [-] , J. Továrek [-] (60. O. Jasník [-] ) - M. Hanák [-] , P. Dušek [-]

ŽK: 57. J. Matyáš , 76. J. Valošek - 80. J. Lazecký , 84. A. Najser .
Hráči zápasu: J. Valošek .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žurek Jiří - Porubek Jaroslav, Dušek Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.