1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice vykradly Hlavnici


Branky


0

Holasovice dokázaly zvítězit v Hlavnici a splnit tak cíl, sice ze zpožděním půl roku, který jim dal František Straka v pořadu Ano trenére, a to skončit do pátého místa v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První poločas byly lepší domácí fotbalisté, kteří hráli z kopce a vytvářeli si územní převahu. Už ve 4.minutě ale po chybě domácího obránce vzal míč Kamil Kramný a utekl s ním po lajně, odkud krásně nacentroval přímo před bránu míč Lukáši Richterovi, který uklidil míč z blízkosti do sítě - 0:1. Domácí potom přidali a měli množství rohů a standardek, z nichž jeden přímý kop proměnil Jan Wollner - 1:1. Ještě parkrát zahrozili hráči na obou stranách, ale nic podstatného se nestalo.

Holasovice vsítily rozhodující branku

V druhém poločase a s přibývajícím časem jako by domácím docházela šťáva, a hosté je začali přehrávat, možná i díky tomu, že tentokrát hráli z kopce. Šancí ke gólu si hosté ale příliš nevytvořili, všechny pokusy končili okolo šestnáctky. V 65. minutě přišel na hřiště Ondřej Černý, kterého po 15 minutách tvrdě sejmul jeden z domácích hráčů a musel tak střídat. Tesně před tím ještě stihl vybojovat roh, po kterém se trefil hlavou Adam Dehner - 1:2. Nic víc se už nestalo a Holasovice tak znovu potvrdily, že na půdě Hlavnice se jim v posledních letech daří. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, trenér): Vyrovnaný zápas. My byli fotbalovější, hosté šťastnější.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (Holasovice, hráč): Jsem rád, že jsme potvrdili, že se nám v Hlavici daří.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - L. Lodňánek [-] , P. Haas [-] , D. Hendrych [-] - O. Pasterňák [-] , T. Liška [-] , Z. Vrána [-] , D. Ochrana [-] , D. Liška [-] - P. Elbl [-] , J. Wollner [-]

TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - M. Dehner [-] , J. Fojtík [-] , K. Kramný [-] , A. Dehner [-] - L. Richter [-] (69. O. Černý [-] ) , A. Mosler [-] (86. P. Bartoš [-] ) , A. Schreier [-] , J. Dehner [-] - J. Matýsek [-] , J. Bolík [-]

ŽK: 78. J. Wollner , 79. D. Liška , 83. L. Lodňánek - 78. J. Fojtík , 85. K. Kramný .
Hráči zápasu: M. Dehner .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Lukáš Jakub, Kaván Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.