Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice si veze bod z Dolních Životic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice využívaly chyb hostujícího týmu

Domácí družina měla do zápasu lepší vstup. Využívala hlavně nedůslednosti hostující obrany. Domácí šli do vedení už v 7. minutě, když se ze značky pokutového kopu prosadil Miroslav Hanák - 1:0. Vedení zvýšily Životice v 19. minutě, když zaváhání hostujícího gólmana Kirschnera využil Antonín Najser - 2:0. Hosté snížili skóre v 21. minutě po krásné akci, na jejimž konci stál Tomáš Liška - 2:1. V 43. minutě vyprodukovala Hlavnice chybu uprostřed hřiště, čehož využili domácí po pěkné akci, kdy si na konci položil brankáře Petr Dušek, aby opět utekli na rozdíl dvou branek - 3:1. V poslední minutě byl faulován hostující útočník v pokutovém území domácích. Míč si na puntík pokutového kopu postavil hlavnický brankář Lukáš Kirschner a byl neomylný - 3:2.

 

Hlavnice srovnala až v samém závěru

Hned z rozehrávky na začátku druhé půle se Hlavnice dočkala vyrovnání, když se po pěkné a rychlé akci prosadil Jan Wollner - 3:3. Ještě jednou se domácí družina ujala vedení, a to když zmatků v hostující obraně využil René Ondřej, který nádherně z halfvoleje rozvlnil síť - 4:3. Konečnou podobu dal výsledku v 89. minutě David Liška, který po přímém kopu u pravé tyčky zametl míč do domácí branky - 4:4.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér, Dolní Životice): Vedli jsme 2:0, pak ještě 3:1. Před přestávkou jsme si nechali dát zbytečný gól na 3:2. Nástup do druhé půle se nám také nepodařil, když jsme hostům hned z výkopu dovolili vyrovnat na 3:3. Pak jsme ještě vedli 4:3, a opět jsme inkasovali na konci poločasu. Z diváckého hlediska se jednalo o atraktivní zápas. Bod považuji za naši ztrátu.

Družba Hlavnice
Lukáš Kirschner (brankář, Hlavnice): V první půli jsme byli lepší dopředu než dozadu a domácím jsme všechny góly darovali svými chybami. V druhé půli se to o hodně zlepšilo, přesto jsme se některých chyb nevyvarovali. Za bod jsme rádi.



Sestavy


FK Dolní Životice
R. Figura [-] - P. Hendrych [-] (64. R. Ondřej [-] ) , M. Essler [-] (37. O. Jasník [-] ) , A. Košárek [-] (80. J. Továrek [-] ) , J. Košárek [-] - A. Najser [-] , M. Elbl [-] , P. Jaksch [-] , M. Pumr [-] - P. Dušek [-] , M. Hanák [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Hendrych [-] , P. Haas [-] , T. Just [-] , L. Lodňánek [-] (46. P. Martinček [-] ) - P. Wolf [-] , D. Ochrana [-] , T. Liška [-] , D. Liška [-] - J. Lukáš [-] , J. Wollner [-]

ŽK: 37. M. Pumr , 48. M. Hanák - 63. T. Just .
Hráči zápasu: A. Najser - T. Liška .
Místo: tráva. Počet diváků: 76.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.