2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice přišla o výhru v samém závěru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice soupeře přehrávala

Celý první poločas byla jasně lepším týmem Hlavnice. Spálila spoustu vyložených šancí. V 16. minutě kopala domácí družina roh. Po závaru v pokutovém území vracel David Liška míč na zadní tyč, kde stál zcela osamocený Daniel Hendrych, pro kterého už nebylo problémem míč umístit do branky - 1:0. V následném průběhu se obraz hry příliš nezměnil. V 41. minutě byl faulován v pokutovém území domácích hostující forvard Pětník. Penaltu s ledovým klidem proměnil Roman Vavrečka - 1:1.

 

Richter vybojoval pro hosty zlatý bod

Ve druhé půli vypadala hra úplně stejně. Navíc přišli hosté v 55. minutě o Václava Pětníka, který putoval pod sprchy po druhé žluté kartě. Kyjovice se pak zcela zaměřily na udržení výsledku. V 60. minutě se domácím naskytla příležitost vstřelit branku. Pokutový kop však jejich brankář Lukáš Kirschner napálil pouze do pravé tyče. Zasloužené branky se dočkala Hlavnice v 84. minutě, kdy vytáhl domácí centr hostující brankář Lukáš Kudela pouze před kopačky Davida Lišky a ten strhl skóre zápasu na domácí stranu - 2:1. Hosté pak vše vsadili na nakopávané míče. V 89. minutě po rohu, stoper domácích fauloval hostujícího hráče. Nařízený přímý kop se dostal na hlavu Lukáše Richtra, kterou ještě brankář Lukáš Kirschner vyrazil nešťastně před sebe k Lukáši Richterovi, který míč uklidil do domácí klece - 2:2. Hosté tak v hodině dvanácte vydolovali šťastný bod.

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
Lukáš Kirschner (Hlavnice, brankář): Celý zápas jsme byli jasně lepší, a bod je pro nás ztrátou. Neproměnili jsme spoustu šancí. Navíc jsme nedali penaltu. O výhru jsme přišli až v nastavení.

FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): Domácí byli jasně lepší v první půli. Inkasovali jsme branku, ale do poločasu jsme vyrovnali z penalty. Ve druhém poločasu po vyloučení Pětníka, jsme se zaměřili na ubránění nerozhodného výsledku. Inkasovali jsme na 2:1. V poslední minutě jsme se štěstím vyrovnali. Podržel nás brankář Lukáš Kudela. Bod má pro nás cenu zlata



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Hendrych [-] (81. P. Rychta [-] ) , P. Haas [-] , L. Lodňánek [-] (88. J. Lukáš [-] ) - D. Liška [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-] , J. Wollner [-] , P. Elbl [-] - Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] (76. T. Just [-] )

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , D. Richter [-] , D. Grygar [-] (66. R. Vaněk [-] ) , J. Kováč [-] - L. Richter [-] (90. M. Janalík [-] ) , J. Kudela [-] (60. D. Krayzel [-] ) , R. Vavrečka [-] , T. Pohl [-] - V. Pětník [-] , R. Grygar [-] (46. A. Kratochvíl [-] )

ŽK: 40. P. Elbl , 52. Z. Vrána , 55. D. Ochrana - 34. J. Kučera , 42. V. Pětník . ČK: 55. V. Pětník .
Hráči zápasu: P. Elbl - L. Kudela .
Místo: tráva. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.