Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice famózně obrátily skóre


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice využívaly chyb v domácí defenzívě

V prvních dvaceti minutách měly převahu Těškovice. Neproměnily tři šance, které volaly po gólu. Poté udeřily Životice. Nejdříve využil v 20. minutě chybu v domácí rozehrávce ve středu hřiště Dušek k otevření skóre - 0:1. A jako přes kopírák zvyšoval na dvoubrankový rozdíl opět Dušek - 0:2. Domácí korigovali skóre v 30. minute, když se roh zahrávaný Sýkorou dostal až k Hozovi, a ten napnul hostující síť - 1:2. V 37. minutě hosté opět navýšili svůj náskok, když po chybě domácí obrany prostřelil vše co mu stálo v cestě asi z 20 metrů Hanák - 1:3.

 

Těškovice obrátily skóre

Po bouři v kabině vyběhly Těškovice na trávník jako vyměněné. V 47. minutě přešel přes tři hráče Krayzel a snížil skóre zápasu - 2:3. O šest minut pozděj opět Krayzel utekl po pravém křídle všem, udělal kličku brankáři a míč pohodlně uklidil do branky - 3:3. Hosté pak zahodili dvě šance. Nastřelili břevno a zblízka trefili pouze domácího brankáře Lazeckého. Pak už měla tlak domácí družina. Jejich tlak vygradoval v 78. minutě, kdy nahrával Krayzel Vavrečkovi před prázdnou branku, a ten nezaváhal - 4:3. Hosté se pak pokusili o vyrovnání. Domácí však, i díky brankáři Lazeckému, svůj těsný náskok ubránili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, trenér): Soupeř byl na nás dobře připravený. Hrál dobře defenzívně. My jsme do 20. minuty mohli dát 3 branky. Pak jsme však mezi 20. až 25. minutou dvakrát inkasovali z brejků. Pak jsme sice snížili na 1:2, ale do poločasu jsme ještě jednou inkasovali. Po menší bouři v kabině se nám podařilo v druhé půli otočit skóre zápasu. V závěru jsme i se štěstím a díky brankáři Lazeckému těsný náskok ubránili.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér, Dolní Životice): Po první půli jsme vedli 3:1. Potom jsme nepokryli jejich hráče, kteří nabídnutý prostor využili k obratu ve skóre.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - P. Antoš [-] , J. Krayzel [-] (70. K. Kubesa [-] ) , V. Sýkora [-] (40. R. Krč [-] ) , J. Šenk [-] - J. Solnický [-] , D. Sýkora [-] , M. Hoza [-] , V. Vavrečka [-] - D. Sochorek [-] , M. Krayzel [-]

FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - J. Košárek [-] , A. Košárek [-] , O. Jasník [-] , R. Ondřej [-] - M. Elbl [-] (75. P. Hendrych [-] ) , V. Palyza [-] , P. Jaksch [-] , M. Pumr [-] - M. Hanák [-] , P. Dušek [-]

ŽK: 88. D. Sýkora .
Hráči zápasu: P. Antoš , M. Krayzel - P. Dušek .
Místo: UT. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.