Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov opět zvítězil 6:3


Branky


24. K. Špok , 29. A. Čech , 44. P. Novosad , 48. K. Špok , 64. K. Špok , 89. K. Špok - 22. J. Dehner , 49. A. Schreier , 73. A. Schreier
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obrátili do poločasu skóre zápasu

Vitkov v druhém utkání po sobě zvítězil opět tenisovým výsledkem. Domácí byli fotbalovějším týme, ale hosté využívali každé příležitosti k ohrožení branky. Hosté šli do vedení v 22. minutě, kdy napřáhl asi z 25 metrů Adam Dehner, jehož střela se od břevna odrazila do země a do branky - 0:1. O dvě minuty později utekl po levé straně muž podvečera Karel Špok. Jeho centrovaný balón skončil k překvapení všech v síti hostující svatyně - 1:1. Obrat ve skóre zařídil v 29. minutě po centru dorostenec Adam Čech, jenž se z první trefil z hranice šestnáctky - 2:1. V 42. minutě vybojoval míč Špok, a vyslal mezi dvěmi hráči do uličky Novosada, který skluzem uklidil míč do sítě - 3:1.

Špok dokončil své galapředstavení

Hned v 48. minutě po centru Dohnálka napálil míč z voleje do sítě Špok - 4:1. Hosté odpověděli hned z rozehrávky, když dokázal vykřesat jiskérku naděje Aleš Schreier - 4:2. Domácí však měli v týmu Karla Špoka, na jehož osobu byl učiněn v 64. minutě faul. Sám faulovaný si postavil balón na značku pokutového kopu a penaltu s přehledem proměnil - 5:2. Holasovice však nehodily flintu do žita. V 73. minutě vyrazil domácí brankář Pretsch dalekonosnou střelu Jiřího Bolíka před sebe a Aleš Schreier zasunul míč do prázdné kasy - 5:3. V 85. minutě odcentroval míč do vápna Pavlica a nastřelil ruku hostujícího obránce. Rozhodčí nařídil pemaltu, kterou proměnil, a tím zakončil svou střeleckou show, Karel Špok - 6:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jiří Pavlíček (Vítkov B, trenér): Byli jsme lepší a zaslouženě zvítězili. Hosté ale hodně kousali. Rozhodla brankářská kvalita.

TJ Sokol Holasovice
Petr Bolík (vedoucí mužstva Holasovice): Hrál se dobrý fotbal, při kterém padlo hodně branek. Prakticky, co střela, to gól. Vítkov byl fotbalovější, my naopak hráli na protiútoky.



Sestavy


TJ Vítkov B
T. Pretsch [-] - A. Vavroš [-] , T. Černoch [-] , P. Scholaster [-] , P. Dubový [-] - K. Špok [-] , L. Dohnálek [-] , P. Novosad [-] , A. Čech [-] (46. M. Kudela [-] ) , P. Hanuš [-] (68. J. Ondreáš [-] ) - L. Pavlíček [-] (54. M. Pavlica [-] )

TJ Sokol Holasovice
P. Bartoš [-] - M. Dehner [-] , D. Dehner [-] , O. Černý [-] , A. Dehner [-] - J. Matýsek [-] , L. Richter [-] (71. V. Bordovský [-] ) , A. Mosler [-] , A. Schreier [-] - J. Bolík [-] , J. Dehner [-]

ŽK: 38. A. Čech , 55. P. Scholaster , 86. K. Špok - 38. L. Richter , 43. M. Dehner , 82. A. Dehner . ČK: 44. M. Dehner .
Hráči zápasu: K. Špok - J. Dehner .
Místo: tráva, tráva-Klokočov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.