Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Štítinu


Branky


0

Vítězstvím v derby se podařilo Štítině vyšvihnout do čela tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali jednobrankového vedení

V prvních patnácti minutách měla převahu domácí družina. Hrozila hlavně z volných přímých kopů. Domácí se po nich dostali ke dvoum závarům a k jedné hlavičce, která mířila jen těsně vedle hostující branku, kterou hájil Tomáš Mosler. Po patnácti minutách se začala hra opticky vyrovnávat. Štítina si vypracovala dvě velké šance. Jendnu z nich dokázala proměnit. V 17. minutě unikl obraně domácích Petr Boček, který střelou podél brankáře Jana Vrány zasunul míč do brány - 0:1. Do konce poločasu se už nic nestalo a hosté tak odcházeli do kabin spokojenější.

Hosté vedení udržely a jsou v čele tabulky

Druhý poločas nabídl stejný scénář jako první. Zpočátku opět byla lepší domácí družina. Hrozila opět ze standardních situací. Jednu z nich dokázaly Sedlice využít, když v 61. minutě usměrnil míč na zadní tyči hlavou Tomáš Havlíček - 1:1. Od této chvíle přestali domácí hrat, a taktovku utkání převzala Štítina. Jakub Tietz rozezvučel svou dalekonosnou střelou břevno domácí branky. V 78. minutě po chybě domácích ve středu hřiště se už Tietz nemýlil, když asi z 16 metrů napálil míč pod víko domácí branky - 1:2. Pojistku dal hostům v 85. minutě Petr Hřivnáč, jenž nezištně využil přihrávku Tomáše Stoklasy - 1:3. Hosté pak už dovedli zápas v poklidu do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Lukáš Onderka (Nové Sedlice, obránce): Nehrál se moc pěkný fotbal. Oba začátky poločasů patřily našemu mužstvu. Konce zase patřily hostům ze Štítiny. Po vyrovnávací brance na 1:1 jsme přestali hrát a soupeř toho náležitě využil po našich chybách.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): Zpočátku byli lepší domácí, kteří hrozili hlavně z centrů. My pak převzali taktovku a ujali se vedení. V počátku druhého poločasu byly opět lepší Sedlice a podařilo se jim srovnat skóre. My jsme pak začali víc makat. Domácí jsme zatlačili a vstřelili druhý gól. Po prostřídání jsme přidali třetí gól a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - P. Onderka [-] , L. Onderka [-] , R. Mrůzek [-] , J. Lacuch [-] - J. Kadula [-] (46. T. Havlíček [-] ) , M. Těžký [-] , P. Rychtar [-] (81. M. Komenda [-] ) , D. Střílka [-] - D. Rychter [-] (46. T. Rádek [-] ) , Š. Rohovský [-]

TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - J. Holeš [-] , T. Halška [-] , D. Vitásek [-] , D. Baier [-] - J. Heger [-] , D. Adamčík [-] , J. Tietz [-] , L. Lhotský [-] (70. J. Kunczik [-] ) - P. Boček [-] (83. T. Stoklasa [-] ) , P. Stoklasa [-] (60. P. Hřivnáč [-] )

ŽK: 73. J. Lacuch - 60. J. Heger .
Hráči zápasu: T. Havlíček - J. Tietz .
Místo: tráva. Počet diváků: 77.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.