Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy si připsaly první bod do tabulky


Branky


0

Utkaly se zatím dva týmy, které nezískaly v tabulce žádný bod. Utkání skončilo remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

V první půli se na hřišti odehrávala vyrovnaná bitva. Domácí družina šla do vedení v 11. minutě, když si střelu Davida Horáčka nešťastně srazil do sítě hostující obránce - 1:0. Hostům se pak během tří minut povedl obrat ve skóre. V 32. minutě se zpoza šetnáctky nádherně trefil z voleje Leopold Blažek - 1:1. V 35. minutě se zkraje velkého vápna prosadil křižnou střelou Jiří Valošek - 1:2. Skřipov srovnal krok v 40. mintě, kdy po pěkném centru umístil míč do prázdné branky David Horáček - 2:2. Do konce půle ještě domácí zahodili šanci Josefem Kubánkem, jenž mířil vedle. 

Domácí srovnali z penalty

Ve druhé půli se moc obrázek hry nezměnil. Zpočátku měla více ze hry hostující ekipa. Jejich zakončení však bylo nemastné neslané. Přesto se v 65. minutě ujali hosté z Brumovic vedení, to když se míče zmocnil Robert Backa a svou střelou vymetl pavučinu branky Oldřicha Žáka - 2:3. Domácí se pak snažili srovnat skóre. To se jim podařilo v 79. minutě. Hostující záložník zcela nesmyslně fauloval ve svém pokutovém území Přemysla Poltiera. Zodpovědnost při penaltě vzal na sebe kapitán Jiří Kubánek a vyrovnal - 3:3. Domácí pak ještě mohli rozhodnout. K jejich smůle Přemysl Poltier napálil míč do tyče a Richard Lichý zase jen do hostujícího brankáře Rostislava Palúcha. Oba týmy se tak rozešly smírně a jejich ztráta v tabulce začíná dále narůstat. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Jiří Kubánek (Skřipov, kapitán): Myslím, že jsme byli lepším mužstvem. měli jsme i více šancí. Bohužel jsme branky dostávali po našich chybách.

TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (Brumovice, hrající trenér): Měli jsme tlak. Balón jsme měli více na svých kopačkách. Bohužel jsme dostali naprosto nesmyslný gól z penalty deset minut před koncem, kdy náš hráč zbytečně fauloval domácího hráče.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - P. Poltier [-] , J. Poltier [-] , O. Hrbáč [-] , R. Lichovník [-] (80. J. Murcek [-] ) - J. Kubánek [-] (75. P. Cihlář [-] ) , D. Binar [-] , R. Lichý [-] , J. Kubánek [-] - D. Horáček [-] , J. Lubojacký [-]

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Matyáš [-] , V. Porubek [-] , J. Šrek [-] , R. Kubičík [-] - R. Backa [-] , J. Klapetek [-] (56. J. Varyš [-] ) , J. Richter [-] , K. Šamaj [-] - L. Blažek [-] , J. Valošek [-]

ŽK: 58. P. Poltier , 60. J. Kubánek , 72. R. Lichý - 88. J. Richter .
Hráči zápasu: P. Poltier , D. Horáček - R. Palúch .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Bria Jiří, Herber Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.