A. Vavroš 50.
K. Špok 64. (p.)
M. Jurečka 67.
K. Špok 79. (p.)
K. Špok 84.
5:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov rozhodl až v poslední pětadvacetiminutovce


Branky


50. A. Vavroš , 64. K. Špok (p.) , 67. M. Jurečka , 79. K. Špok (p.) , 84. K. Špok - 54. L. Richter
0

I když podaly Kyjovice na hřišti Vítkova velmi sympatický dojem, odvezly si nakonec z jeho hřiště pět branek. V utkání opět řádil autor hattricku Karel Špok, který s jedenácti brankami vede tabulku střelců III. B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se hrálo bez branek

Oba soupeři minulý týden prohráli, a proto obě mužstva chtěla složit úspěšný reparát. Prvních dvacet pět minut se na hřiští ve Vítkově hrál vyrovnaný zápas bez výraznějších šancí. Mezi 25. až 40. minutou Vítkov Kyjovice přitlačil, a jen díky brankáři Lukáši Kudelovi se skóre zápasu neměnilo. Mohly to být paradoxně Kyjovice, které jít v 37. minutě do vedení, ale střelu mířící do prázdné branky, vykopával mimo nebezpečí domácí obránce. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Hattrick kanonýra Špoka

Vstup do druhého poločasu měla lepší domácí ekipa. V 47. minutě prodloužil centr z levé strany střídající Roman Schober na Aleše Vavroše, který nohou doklepl balón z pěti metrů do sítě - 1:0. Hosté však vyrovnali o sedm minut později, když z přímého kopu obstřelil zeď Lukáš Richter a krásně zamířil do šibenice domácí branky - 1:1. O chvilku později navíc hostující Marek Janalík zamířil svou střelu sám před brankářem Tomášem Pretschem jen těsně vedle branky. V 64. minutě fauloval střídající Daniel Kormanec domácího hráče ve vápně. Penaltu, jako zkušený mazák, proměnil kanonýr Karel Špok - 2:1. O tři minuty později potáhl míč po straně Aleš Vavroš. Svou přihrávkou našel Matěje Jurečka, na jehož střelu k tyči byl brankář Lukáš Kudela krátký - 3:1. V 79. minutě fauloval právě brankář Lukáš Kudela hostujícího hráče ve svém pokutovém území a Karel Špok se opět nemýlil - 4:1. Pátou branku přidal, potom co si Aleš Vavroš povodil hostujícího obránce, Karel Špok, jenž zužitkoval jeho přihrávku - 5:1. V poslední minutě navíc domácí zahodili pokutový kop, když míč ze značky pokutového kopu napálil do břevna Roman Schober. Vítkov si tak zaslouženě přispal tři body.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (Vítkov B, trenér): První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém poločasu hosté dlouho kousali. My jsme však v závěru dokázali vstřelit čtyři branky a zaslouženě vyhrát.

FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): První poločas byl vyrovnaný. Jen na konci poločasu nás domácí zatlačili. Hodně nás podržel brankář Kudela. Ve druhé půli se obrázek hry nezměnil Domácí šli do vedení, my záhy vyrovnali. Dokonce jsme mohli jít z brejku do vedení. Pak jsme dostali branku z penalty. Dostali jsme další a domácí postupně navýšili své vedení až na 5:1. Vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Vítkov B
T. Pretsch [-] - T. Černoch [-] (46. M. Jurečka [-] ) , M. Kudela [-] , A. Vavroš [-] , P. Scholaster [-] (60. J. Ondreáš [-] ) , P. Dubový [-] (80. P. Hanuš [-] ) - A. Čech [-] , P. Novosad [-] (46. R. Schober [-] ) , M. Pavlica [-] (58. O. Pop [-] ) , K. Špok [-] - L. Pavlíček [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , D. Richter [-] , P. Kotala [-] , J. Kováč [-] - J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] , M. Janalík [-] (62. D. Kormanec [-] ) , R. Grygar [-] - L. Richter [-] , F. Boleslavský [-]

ŽK: 13. A. Čech , 43. M. Pavlica - 64. D. Kormanec , 68. R. Grygar .
Hráči zápasu: A. Vavroš , A. Čech .
Místo: tráva, tráva-Klokočov. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Šumbera Václav - Biskup Lubomír, Pětník Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.