Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyjovice v závěru rozstřílely Nové Sedlice


Branky


0

Kyjovice po sérii porážek konečně zabraly. Zápas zlomila proměněná penalta na 3:1. Po ní se hosté sesypali jako domeček z karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kyjovice se urvaly o dva góly

Začátek zápasu přinesl nepříliš pohlednou kopanou. Po patnácti minutách získala optickou převahu domácí družina. V 29. minutě vypálil těsně vedle tyče domácí Roma Vavrečka. O dvě minuty později se z podobné situace zastřeloval muž zápasu Lukáš Richter. V 42. minutě zahrávali domácí roh, hostující obrana ho odvrátila pouze na hlavu Lukáše Richtera, který míč pohotově uklidil do brány - 1:0. V samém závěru poločasu se po křídle uvolnil Václav Pětník, a jeho centr zakončoval do sítě opět Richter - 2:0.  

Kyjovice soupeře dorazily v samém závěru

Na začátku druhého poločasu se hosté snažili ještě něco s výsledkem udělat. V 67. minutě dokonce po volném přímem kopu Patrika Rychtara snížili - 2:1. Definitivním zlomem v zápasu se ukázala 71. minuta, kdy byl v pokutovém území hostů faulován Roman Vavrečka. Míč si na značku pokutového kopu postavil Lukáš Richter a završil hattrick - 3:1. Hosty tento okamžik zlomil a domácí je ještě dorazili třemi góly v závěrečné desetiminutovce. V 82. minutě vsítil branku Roman Vavrečka po přihrávce Lukáše Richtera - 4:1. O tři minuty později po centru střídajícího Daniela Havrlanta se hlavou počtvrté prosadil Lukáš Richter - 5:1. Debakl hostů završil v samém závěru Marek Janalík - 6:1.



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Daniel Volný (Kyjovice, vedoucí): Začátek byl vyrovnaný. Pak jsme byli opticky lepší a vstřelili dvě branky. Na začátku druhé půle to hosté nevzdali a snížili. Rozhodl gól z penalty na 3:1. Pak už hosté utkání vypouštěli a my navýšili skóre.

SK Nové Sedlice
Petr Onderka (Nové Sedlice, obránce): Prvních 35. minut se hrál nudný fotbal. Ke konci poločasu dali domácí dvě slepené branky po našich chybách. V druhém poločasu jsme snížili a mohli i vyrovnat. Zlomil nás gól z penalty.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , D. Richter [-] , P. Kotala [-] (83. D. Havrlant [-] ) , T. Pohl [-] - J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] , M. Janalík [-] , D. Kormanec [-] (56. R. Grygar [-] ) - L. Richter [-] , V. Pětník [-]

SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - P. Onderka [-] , A. Gross [-] , T. Rádek [-] , J. Lacuch [-] - P. Rychtar [-] , J. Chalupa [-] , J. Řehulka [-] , J. Kadula [-] - Š. Rohovský [-] , L. Mikšík [-]

ŽK: 53. P. Kotala - 73. T. Rádek .
Hráči zápasu: L. Richter - J. Chalupa .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Kratochvíl Adam, Onderka Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.