J. Kubánek 21. (p.)
1:1
(1:0)
75. K. Špok
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov opět nezvítězil


Branky


21. J. Kubánek (p.) - 75. K. Špok
0

Skřipovští fotbalisté dále tápou. Sice po prvním poločase vedli, když proměnili penaltu. Hostům se podařilo ve druhé půli srovnat a domácím opět zbyly oči jen pro pláč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení z penalty

V prvním poločase byla lepší domácí družina. Hned zkraje napálila tyčku a břevno. V 21. minutě přešel domácí Ondřej Hrbáč přes tři hráče a hostující brankář Daniel Richter ho fauloval. Nařízenou penaltu proměnil kapitán Jiří Kubánek - 1:0. V následném průběhu se už hrál fotbal nahoru dolů, když si ani jedno z mužstev nevytvořilo žádnou vyloženější šanci. 

 

Vyrovnání zařídil kanonýr Špok

Vítkov chtěl srovnat a zápas se relativně vyrovnal. V první hostující šanci zaváhal Petr Hanuš, jehož hlavičku vyrazil domácí brankář Oldřich Žák. Další šanci zazdil Pavel Kuča. Za domácí neproměnil šanci Ondřej Hrbáč, když neproměnil samostatný nájezd. V 75. minutě odcentroval hrající trenér Jan Pavlíček míč do vápna. Jeho centr podběhl brankář Oldřich Žák. Míč se dostal k Petrovi Hanušovi, který ho vrátil před prázdnou branku Karlovi Špokovi, jenž hlavou zavěsil - 1:1. Vítkov se pak soustředil na bránění výsledku. Domácí se dostali už jen k jediné šanci, když Roman Lichovník přestřelil prázdnou branku. Oba soupeři se tak podělili o body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (Skřipov, vedoucí mužstva): V první půli jsme měli jednoznačně navrch a ujali se z penalty vedení. Ve druhé půli chtěl Vítkov srovnat a hra se opticky vyrovnala. Stále jsme ale měli převahu. Bohužel hosté srovnali po chybě brankáře. Ztratili jsme dva body.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (Vítkov B, trenér): V první půli nás soupeř zatlačil. My nastoupili v okleštěné sestavě a podržel nás vynikající brankář. Branku jsme dostali z penalty. Ve druhé půli jsme srovnali a pak si už remízu pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - D. Ulman [-] , J. Murcek [-] (66. R. Lichovník [-] ) , J. Lubojacký [-] , L. Jaroš [-] - J. Poltier [-] , D. Binar [-] , R. Lichý [-] , J. Kubánek [-] - D. Horáček [-] , O. Hrbáč [-]

TJ Vítkov B
D. Richter [-] - M. Kudela [-] , P. Hanuš [-] , P. Kuča [-] , A. Harazin [-] (72. K. Michálek [-] ) - M. Pavlica [-] , J. Malý [-] , K. Špok [-] , A. Čech [-] - P. Novosad [-] , J. Pavlíček [-]

ŽK: 63. J. Kubánek - 73. A. Čech , 82. P. Novosad , 83. M. Pavlica .
Hráči zápasu: D. Ulman - D. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žurek Jiří - Bria Jiří, Dubový Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.