1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice si vezou domů cenné tři body


Branky


0

Hosté z Těškovic získaly během 11. minut dvoubrankové vedení. Domácí sice brzy snížili, ale na víc se už do konce zápasu nezmohli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice udeřily v úvodu zápasu

Z Těškovic přijelo několik aut fanoušků, kteří svým fotbalistům vytvořili domácí prostředí. Hosté šli do vedení už ve třicáté sekundě zápasu, když centr Patrika Jedličky pohotově uklidil do sítě Matěj Krayzel - 0:1. O deset minut později uvolnil Dalibor Sochorek Matěje Krayzela, a ten ukázal, že se v takových pozicích nemýlí - 0:2. Štítina pak začala stupňovat svůj tlak a v 16. minutě využil ,po zaváhání hostující obrany, samostatný nájezd domácí Petr Stoklasa ke snížení skóre utkání - 1:2.  Domácí si vypracovali dvě šance. Obě, jak Davidu Adamčíkovi, tak Janu Hegerovi zlikvidoval hostující brankář Roman Lazecky. Do kabin tak šli za jednobrankového vedení hosté. 

Skóre se už neměnilo

Ve druhé půli Štítina vygradovala svůj tlak. Jejich snaha se však rozbíjela o kompaktní hostující obranu. Domácí se nedostali ani k žádné vyložené šanci. Posledních dvacet minut se hosté už jen bránili, ale výhru si už vzít nenechali. Těškovice si připsaly tři body, a ukázaly tak, že umí hrát i mimo svůj domovský stánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): Oba góly jsme domácím darovali sami. pak jsme začali soupeře napadat ve středu hřiště a dokázali jsme snížit. Ve druhé půli jsme byli lepší, ale neuměli jsme se dostat do zakončení. Byl to spíš jalový tlak.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, vedoucí): My se dostali do dvoubrankového vedení. Pak začal soupeř stupňovat svůj tlak a snížil. Do konce poločasu jsme byli lepší v poměru 40 % ku 60 %. Ve druhé půli začal soupeř stupňovat tlak a herně nás přehrával. Jejich tlak se však rozbíjel o naši pevnou obranu. Výsledek jsme dokázali udržet.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - J. Holeš [-] (53. D. Komenda [-] ) , D. Vitásek [-] , D. Nardelli [-] (71. T. Stoklasa [-] ) , D. Baier [-] - J. Kunczik [-] , J. Tietz [-] , D. Adamčík [-] (83. D. Heider [-] ) , J. Heger [-] - P. Stoklasa [-] , P. Boček [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Gelačák [-] , J. Lazar [-] , L. Brož [-] , D. Illík [-] - V. Vavrečka [-] (83. V. Sýkora [-] ) , J. Šenk [-] , D. Sýkora [-] , P. Jedlička [-] - D. Sochorek [-] (58. T. Rek [-] ) , M. Krayzel [-] (74. J. Solnický [-] )

ŽK: 29. D. Vitásek , 74. J. Tietz - 9. D. Sýkora , 61. J. Lazar .
Hráči zápasu: D. Baier - M. Krayzel .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Radek Roman - Lhotský Lukáš, Lazecký Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.