Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola nenabídl vítěze


Branky


0

Souboj o první místo skončil zaslouženou remízou. Služovice tak nadále zůstávají na prvním místě a Hněvošice o bod na druhém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice srovnaly těsně před půlí

Před skvělou diváckou kulisou se odehrál šlágr kola mezi druhými Hněvošicemi a prvními Služovicemi. V první půli si více šancí vypracovali hosté ze Služovic. Už v 1. minutě po nahrávce Martina Kremsera pálil těsně mimo Tomasz Borecki. O tři minuty později po centru Tomasze Boreckého hlavičkoval těsně nad Miroslav Wójcicki. V 16. minutě se už hosté radovali z gólu, když se Miroslav Wójcicki trefil přímo k tyči domácí svatyně - 0:1. Hosté dále pokračovali v zahazování šancí. V 28. minutě trestný kop Jiřího Míšky jen těsně minul domácí branku. V 40. minutě Borecki nastřelil rameno domácího brankáře Lukáše Hartmanna. Těsně před odchodem do kabin domácí srovnali krok, když Patrik Stříbný vymetl z přímého kopu šibenici hostující branky - 1:1.

Na konci svítil na ukazateli skóre výsledek 2:2

V 48. minutě našel přímý kop Patrika Stříbného ve vápně Romana Gargoše a ten uklidl míč hlavou do sítě - 2:1. V 64. minutě se uvolnil hostující Vladan Ciminga, a jen skvělý zákrok gólmana Hartmanna zabránil vyrovnání. V 70. minutě šel sám na brankáře hněvošický Pavel Ševior, který si ukopl však v rozhodném okamžiku ukopl míč. O minutu později přestřelil hostující Míška jen těsně domácí branku. V 75. minutě už Míška domácího brankáře překonal, ale toho na brankové čáře zastoupil obránce, který uklidil míč do bezpečí. V 78. minutě prodloužil aut Vladan Ciminga hlavou na Davida Vitáska, který míč donesl na hrudi do brány - 2:2. V 84. minutě přímý kop domácího Pavla Ševiora skončil jen těsně mimo. V poslední minutě unikl Roman Ševior po levé straně a nahrál pod sebe Radkovi Buchtovi, jehož střelu vytlačil na roh služovický brankář Brzezny. Z následného rohu se už nic neurodilo a rozhodčí pak ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (Hněvošice, vedoucí mužstva): Zápas proběhl před skvělou diváckou kulisou. Bylo to bojovné utkání a bitva o každý centimetr. My jsme měli více za hry, ale hosté zase více vyložených šancí. Remíza je zaslouženým vyústěním zápasu.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu Služovice): Vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivá. My jsme však měli více šancí.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Gargoš [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , M. Stříbný [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ciminga [-] (76. Z. Vrána [-] ) , M. Číp [-] , P. Ševior [-] - J. Novák [-] , R. Ševior [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] , M. Polhoš [-] (88. A. Rother [-] ) - M. Kremser [-] (47. P. Ferenc [-] ) , J. Míška [-] , J. Černý [-] (63. P. Weczerek [-] ) , M. Wójcicki [-] - V. Ciminga [-] , T. Borecki [-] (56. D. Vitásek [-] )

ŽK: 16. P. Stříbrný , 63. P. Ševior , 73. R. Gargoš , 82. R. Ševior - 32. M. Polhoš .
Hráči zápasu: L. Hartmann , R. Gargoš - P. Weczerek , M. Wójcicki .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Heiser Jaroslav, Radek Roman..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.