2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2015 17:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice vydřely výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice svého soupeře válcovaly

Domácí vstoupili do zápasu jako uragán. Jejich největším problémem byla špatná koncovka. Hlavním spalovačem šancí byl Hladík. Strahovice se ujaly vedení v 29. minutě, kdy asi z 18 metrů vyslal Hladík nechytatelnou střelu, která proklouzla hostujícímu brankáři po rukami - 1:0. Hosté vyrovnali z ojedninělé situace v 34. minutě, kdy se po rohu hlavou prosadil Boček - 1:1. Minutu před koncem se vstřelili domácí rozhodující branku, když z rohu svou hlavičku nasměroval do hostující sítě opět Hladík - 2:1.

Bolatice převzaly taktovku, ale vyrovnat se jim nepodařilo

Prvních dvacet minut druhé půle se neslo v podobném duchu jako první poločas. Domácí zahodili další tři tutovky. Od 65. minuty jim začali docházet síly a Bolatice převzaly taktovku hry. Vyrovnat se jim však nepodařilo. Největší šanci zahodil Langer, který v šestnáctce soupeře prováhal vhodný okamžik k zakončení. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér Strahovice B): Do 65. minuty to byl z naší strany jednoznačný zápas. Potom nám začaly ubývat síly, a my vítězství ubránili zuby nehty.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér Bolatice B): Domácí byli první poločas jasně lepší a zaslouženě se ujali vedení. My jsme z rohu dokázali vyrovnat. Nešťastně jsme však inkasovali na konci poločasu a to nás položilo na začátek druhého poločasu. Ve druhé půli jsme převzali iniciativu asi 25. minut před koncem. Vypracovali jsme si několik šancí, ale ty jsme bohužel neproměnili.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , F. Hladík [-] (65. J. Stříbný [-] ) , P. Slavík [-] (44. J. Beneš [-] ) , P. Hluchník [-] - P. Lhotský [-] , P. Kubiš [-] , T. Němec [-] (86. F. Schenk [-] ) , J. Josefus [-] - J. Malchárek [-] , V. Nevřala [-] (90. P. Vaněk [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - P. Boček [-] (78. J. Homola [-] ) , P. Nawrath [-] (46. R. Plaček [-] ) , V. Duda [-] , D. Sněhota [-] - O. Langer [-] , M. Kubný [-] , F. Kocián [-] , V. Hrubý [-] - K. Rataj [-] , P. Pašek [-] (46. K. Rataj [-] )

ŽK: 44. P. Slavík .
Hráči zápasu: V. Moravec - V. Duda .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.