2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice přetlačily Komárov


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov inkasoval jeden gól

V první půli asi do patnácté minuty šlo o vyrovnaný zápas. Šance byly na obou stranách. Střelci však své mířidla neseřídili správně. V 19. minutě se domácí družina ujala vedení, když centr z levé strany zametl do branky David Havranke - 1:0. V dalším průběhu šlo o vyrovnaný zápas. Každý ze soupeřů zahodil po jedné velké šanci. 

Sudice pojistily vedení

Začátek druhého poločasu patřil Komárovu. Jejich největší šanci zahodil Michal Hřivnáč. V 61. minutě se po akci po lajně a velkém závaru v pokutovém území hostů prosadil Tomáš Zips - 2:0. Hosté se nadechli k náporu v závěrečné patnáctiminutovce, ale bez gólového efektu. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Radim Molnár (trenér, Sudice): Do 20. minuty šlo o vyrovnaný zápas. Pak jsme se ujali vedení, které jsme uhájili až do konce poločasu. Nástup do druhé půle měli lepší hosté. My jsme ale dokázali navýšit vedení, které jsme uhájili i přes nápor hostů v závěru utkání.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář, Komárov): Domácí byli lepší. Nám chybělo 6 hráčů základní sestavy, a hráli jsme na to, na co jsme měli. Možná v plné sestavě jsme mohli pomýšlet na lepší výsledek, ale na absenci hráčů se nechci vymlouvat. Ti co se omluvili na poslední chvíli, by se měli nad sebou zamyslet. Smekám před těmi, co nastoupili.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
S. Slivka [-] - M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , L. Kartous [-] , P. Vítek [-] - T. Zips [-] , A. Schwenzner [-] , T. Riemel [-] , P. Baránek [-] - D. Havranke [-] , P. Kubjatko [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - J. Lindovský [-] , J. Novák [-] , J. Srubek [-] , O. Surový [-] - M. Říčný [-] , L. Kerlin [-] , R. Tůma [-] , J. Tůma [-] (46. M. Zapletal [-] ) - M. Hřivnáč [-] , J. Erban [-]

ŽK: 38. M. Pitra - 37. J. Lindovský .
Hráči zápasu: M. Kryštof - M. Hřivnáč .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.