2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice si napravily reputaci


Branky


0

Po debaklu v Píšti si Dobroslavice zvedly náladu a připsaly si tři body do tabulky. Oldřišov nadále zůstava na konci tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice diktovaly hru

Dobroslavice nastoupily do utkání s cílem odčinit debakl z minulého týdne. Od počátku se to domácím dařilo. Byli rychlejší a důraznější ve všech směrech. Hostující družina byla ve všem o krok pozadau. Domácí v prvním poločase zahodili tři vyložené šance. Do vedení šly Dobroslavice v 36. minutě, když Dalibor Vujtík dostal míč mezi hostujcí obránce. Utekl všem a podél brankáře Rychlého skóroval - 1:0. Do konce poločasu se už nic nezměnilo.

 

 

Dobroslavice jistily výhru

Ve druhé půli se obrázek hry moc nezměnil Domácí hned v 58. minutě pojistili vedení, když se v pokutovém území hostů nejlépe zorientoval Jakub Klekner a asi z pěti metrů zavěsil - 2:0. Poté se ke své jediné šanci dostal Oldřišov. Po centru Adama Lattoně se dostal k míči Pavel Pardy a svou střelu ze tří metrů napálil jen do domácího brankáře Jana Osmančíka. Domácí pak už v pohodě dokráčeli za vítěstvím a složili tak reparát za minulý týden. Oldřišov nadále zůstává na předposledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (Dobroslavice, trenér): Byli jsme o něco lepším týmem. Vyhráli jsme zaslouženě. Hosté doplatili na to, že neměli posily z áčka.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, trenér): Podali jsme velmi slabý výkon. Dobroslavice byly rychlejší a důraznější. Vyhrály naprosto zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Pavelek [-] , P. Lukáš [-] , T. Boček [-] , D. Vujtík [-] (83. P. Tůma [-] ) - D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] , J. Hajíček [-] - D. Tůma [-] (50. M. Knopp [-] ) , J. Klekner [-]

SK Moravan Oldřišov B
R. Rychlý [-] - P. Novák [-] , P. Novák [-] , I. Hofer [-] (80. M. Hřivnáč [-] ) , T. Hřivnáč [-] (62. P. Fusek [-] ) - R. Wagner [-] , R. Kalo [-] , O. Fabián [-] , A. Latton [-] , M. Hluchník [-] - M. Paveska [-]

ŽK: 69. P. Novák .
Hráči zápasu: T. Pučan , J. Hajíček , J. Klekner - R. Rychlý .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pinček Milan - Jindra Pavel, Bechný Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.