P. Kubiš 35. (p.)
P. Beneš 90.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté i v deseti podali statečný výkon


Branky


35. P. Kubiš (p.) , 90. P. Beneš - 65. M. Růžička
0

Hostující družina hrála po celý zápas v deseti, přesto si domácí zajistili výhru až v nastaveném čase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s hubeným vedením

Rezerva z Píště hrála po celý zápas o deseti lidech. Přesto toho domácí nedokázali moc využít. Navíc hosté zkušeně natahovali čas. V prvním polčase si domácí vytvořili spíše náznaky šancí. Žádna vyložená tam nebyla. Hosté odpověděli střelami ze střední vzdálenosti. Rozhodující okamžik prvního poločasu přišel v 35. minutě, když byl v pokutovém území hostů faulován Petr Beneš. Rozhodčí správně nařídil penaltu a tu zkušeně proměnil Patrik Kubiš - 1:0. Do konce poločasu se už nic nezměnilo a domácí tak šli do kabin spokojenější. 

V nastavení rozhodl Beneš

V druhém poločasu to byli paradoxně hosté, kteří byli aktivnější. Hráli jednoduše. Všechny míče nakopávali na útočníka Michala Růžičku. Hned na začátku nastřelili hosté břevno domácí svatyně. V 65. minutě se hosté zaslouženě dočkali. Vladislav Stopnický nahrál Michalu Růžičkovi, který střelou podél brankáře umístil míč do sítě - 1:1. Pak se hrál fotbal nahoru dolů.  Když se už schylovalo k remíze, vzal na sebe v nastavení zodpovědnost Petr Beneš a střelou z 20 metrů rozhodl o osudu utkání - 2:1.Strahovice si tak se štěstím připsaly další body do tabulky a hostům zbyly jen oči pro pláč.

 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér Strahovice B): Hosté hráli celý zápas v deseti. Přesto nelze říct kdo byl lepším týmem. Utkání by spíše slušela remíza. My jsme nakonec vyhráli se štěstím, když o všem rozhodla v nastavení posila z áčka Petr Beneš.

TJ Slavia Píšť B
Petr Liška (Píšť B, brankář): V první byli domácí o něco lepší. Ve druhé jsme byli aktivnější. Za výkon v druhém poločasu jsme si bod určitě zasloužili. Bohužel jsme dostali branku v 94. minutě.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - J. Josefus [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] (74. A. Kubný [-] ) , M. Obrusník [-] - P. Beneš [-] , V. Nevřala [-] , P. Lhotský [-] (46. P. Slavík [-] ) , P. Šafarčík [-] (46. T. Němec [-] ) , J. Josefus [-] - P. Kubiš [-] (65. J. Stříbný [-] )

TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - O. Zug [-] , P. Dudek [-] , L. Pamula [-] , T. Janeček [-] - V. Stopnický [-] , A. Boček [-] , J. Tyleček [-] - P. Stojka [-] , M. Růžička [-]

ŽK: 58. M. Růžička .
Hráči zápasu: P. Beneš - M. Růžička .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vanya Daniel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.