2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice ubojovaly vítězství


Branky


40. V. Bechný , 41. J. Gletník - 44. J. Glabasňa (vl.) , 67. F. Hladík , 78. F. Hladík
0

Strahovice ač hráli od 70. minuty v deseti dokázaly vydřít v Oldřišově tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili všechny branky, jednu však do vlastní sítě

V Oldřišově se hrál zápas plný paradoxů. V první půli byli lepší hosté ze Strahovic. Zahodili asi pět tutovek, které zlikvidoval gólman Pavel Fusek. Naopak to byli domácí, kdo šel do vedení. V 40. minutě se ujali vedení po střele Vojtěcha Bechného, která proklouzla pod rukami hostujícího brankáře Jakuba Halfara – 1:0. O minutu později se k odraženému míči dostal Jiří Gletník, a střelou do šibenice nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci – 2:0. V 44. minutě si po rohu hostujícího celku nešťastně srazil míč do vlastní sítě Jan Glabasňa – 2:1.  

František Hladík otočil skóre zápasu

Ve druhé půli byl lepší Oldřišov. V 46. minutě se zjevil Vojtěch Bechný ve velké šanci, ale jeho záměr vytlačil brankář Jakub Halfar mimo své tyče. V 67. minutě se po autu dostal míč k Františku Hladíkovi, který asi z 20 metrů napálil míč do domácí brány – 2:2. V 75. minutě byl po druhé žluté kartě byl poslán do sprch hostující Martin Obrusník. V 78. minutě však hosté strhli vedení na svou stranu, když se po výkopu brankáře Halfara dostal míč k Hladíkovi, který ač faulován, si obešel dva hráče a prostřelil brankáře Pavla Fuska – 2:3. Domácí zoufalá snaha o vyrovnání už vyzněla na prázdno. Strahovice se tak dotáhly na zatím vedoucí Hněvošice. Oldřišov zůstal prozatím na předposledním místě.  



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (trenér, Oldřišov B): Strahovice byly lepší v první půli. My jsme však během minuty vstřelili dvě branky. Pak jsme si však vstřelili vlastní branku. V 2. půli jsme zase byli lepším týmem my, ale paradoxně hosté i v deseti zvrátili skóre.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (Strahovice B, vedoucí mužstva): V první půli jsme zahodili 5 tutovek. Oldřišov však vsítil dvě rychlé branky. Ve druhé půli se to obrátilo, Domácí nás zatlačili,a my hrozili z brejků. Po vyloučení našeho hráče to bylo remízové utkání. My nakonec šťastně vyhráli



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - J. Vavrečka [-] , J. Samson [-] , J. Glabasňa [-] (55. R. Wagner [-] ) , T. Hřivnáč [-] (46. R. Kurka [-] ) - O. Fabián [-] , J. Gletník [-] , M. Hřivnáč [-] , A. Latton [-] - R. Kalo [-] (72. D. Grancer [-] ) , V. Bechný [-] (65. P. Novák [-] )

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - F. Schenk [-] , P. Slavík [-] , J. Stříbný [-] (80. P. Vaněk [-] ) , J. Josefus [-] - P. Šafarčík [-] (46. P. Kubiš [-] ) , V. Štefek [-] (46. F. Hladík [-] ) , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] - V. Nevřala [-] , M. Obrusník [-]

ŽK: 44. J. Vavrečka , 71. R. Kalo - 5. M. Obrusník , 85. T. Němec , 88. V. Nevřala . ČK: 75. M. Obrusník .
Hráči zápasu: P. Fusek - F. Hladík .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 49. Rozhodčí: Kania Jaroslav - Čech Zdeněk, Pekárek Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.