F. Hrubý 40. (p.)
F. Hrubý 61.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2015 16:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice přetlačily Píšť


Branky


40. F. Hrubý (p.) , 61. F. Hrubý - 55. A. Boček
0

Píšti se tentokrát sešlo 12 hráčů, takže do zápasu mohla nastoupit. Hrálo se dobré utkání z obou stran, kdy na konci byli lepší domácí borci z Bohuslavic. Ti si tak připsali do tabulky důležité body, a mají jich už na kontě sedm. Píšť zůstala na šesti bodovém zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku z penalty

V středečním podvečeru se ukutečnila předehrávka utkání mezi rezervou Bohuslavic a rezervním týmem z Píště. V prvních třiceti minutách se odehrával vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Pak převzala taktovku zápasu domácí družina, která si vytvořila několik vyložených šancí. Hlavními spalovači šancí byl Vojtěch Janoš a Tomáš Petřík. Největší z nich si vypracoval právě Vojtěch Janoš, který v samostatném úniku otřel svou střelu o tyčku. V 40. minutě to byl právě již výše zmiňovaný Vojtěch Janoš, který svému týmu zařidil pokutový kop. Ten s chladnou hlavou proměnil Filip Hrubý - 1:0. Do kabin tak odcházely Bohuslavice s jednobrankovým náskokem. 

 

Píšť srovnala, ale Bohuslavice vzápětí odpověděly rozhodující brankou

Začátěk druhého dějství patřil opět Bohuslavicím. Ty si vypracovaly několik šancí. Dvakrát šel sám na brankáře Petra Lišku Vojtěch Janoš. V jedné z nich otřásla jeho střela břevnem. Jednou se zjevil sám před brankářem střídající Petr Cigán a Filip Hrubý. Ve všech případech exceloval hostující brankář Liška. Proto přišel zákonitý trest. V 55. minutě po nenápadné akci dokázali vyrovnat. Patrik Petr uvolnil Adama Bočka, který svou střelu namířil pod padajícím brankářem Marcelem Maňákem do sítě - 1:1. Bohuslavice však nadále pokračovaly v tlaku. V 61. minutě se dočkaly, když rozhodující branku vstřelil Filip Hrubý - 2:1. Domácí, stejně jako v minulém střetnutí, se začali strachovat o výsledek. Hosté ovládli střed hřiště a začali být nebezpeční. Dostali se však pouze ke střele Michala Růžičky, kterou brankář Maňák s přehledem zpacifikoval. Bohuslavice si tak už výhru pohlídaly a připsaly si na své konto další tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (Bohuslavice B, trenér): Pěkné představení z obou stran. Prvních třicet minut bylo vyrovnaných. Od 30. minuty jsme hosty začali přehrávat a dostávat pod tlak. Z tlaku vyústila vedoucí branka. Na počátku druhého poločasu jsme měli převahu. Hosté z nenápadné akce srovnali krok. Naštěstí se kluci semkli, sevřeli hosty a vstřelili vedoucí branku. Pak jsme, stejně jako v minulém zápase, přestali hrát. Hosté ovládli střed hřiště a začali hrozit. Do větší šance jsme je však nepustili a a vedení udrželi.

TJ Slavia Píšť B
Petr Liška (Píšť B, brankář): Do 30. minuty vyrovnaný zápas. Pak bylo vidět, že mají posily z áčka a převzali taktovku hry. Vstřelili branku z penalty. Nám se podařilo na začátku druhé půle srovnat skóre. Domácí nás pak však zatlačili a dali branku. Náš závěrečný nápor už bohužel k ničemu nevedl.



Sestavy


SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - I. Dominik [-] , J. Štefek [-] , M. Benek [-] , T. Král [-] - F. Hrubý [-] , M. Šramel [-] , L. Kušnír [-] , V. Mička [-] - V. Janoš [-] , T. Petřík [-]

TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - O. Zug [-] , L. Zlotý [-] , M. Rataj [-] , T. Janeček [-] - A. Boček [-] , P. Koziel [-] , J. Tyleček [-] , J. Koláček [-] - M. Růžička [-] , P. Petr [-]

Hráči zápasu: M. Šramel , V. Janoš .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prasek Beno - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.