Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov obrátil zápas se Strahovicemi


Branky


0

Komárov vyhrál zaslouženě nad Strahovicemi. Podařil se mu obrat z 0:2 na 3:2, když rozhodující branku vsítil střídající Adam Běláček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první desetiminutovce byli lepší hosté ze Strahovic. Žádnou vážnější šanci si ale nevypracovali. Pak nastřelil tyč po sklepnutí Petra Lyka komárovský Michal Šubert. Pak se Komárov odmlčel a spíše hrozili hosté. Střela Petra Kubiše skončila ještě vedle branky Petra Pelce. V 16. minutě pak hosté zahrávali roh. Míč si postavil k rohovému praporku Petr Lhotský a míč se za příspění domácího obránce se štěstím dokutálel za záda bezmocného Petra Pelce. Do konce poločasu už se nic nestalo a hosté šli do kabin s jednobrankovým náskokem. 

 

Komárovský obrat režíroval Adam Běláček

Hosté v 54. minutě navýšili své vedení. Po rychlé akci tři na dva napálili míč do břevna, a hlavou ho po nedůrazném pokrytí domácího obránce Josefa Srubka, uklidil do brány Patrik Slavík - 0:2.  Domácí ale hned vzápětí snížili. Do hostujícího vápna se vřítil jako tank Josef Kubesa a bodlem umístil míč k levé tyčce - 1:2. Hosté pak mohli jít znovu do dvoubrankového vedení, ale Patrik Slavím nezamířil přesně. Domácím pak vyšlo střídání, když  v 82. minutě se po zaváhání hostujícího brankáře Vlastíka Moravce trefil krásně z voleje Adam Běláček - 2:2. O minutu později znovu Běláček napálil míč na bránu. Brankáři balón vypadl z rukou a dokutálel se za brankovou čáru - 3:2. Domácí už pak vedení udrželi. 



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík (Komárov, trenér): Stává se už tradicí, že 1. poločas prohráváme. Nevím čím to je, jestli špatnou koncentrací hráčů. Dostali jsme nešťastný gól na 0:1. V poločase jsme si řekli, že na ně vletíme, že budeme důraznější v osobních soubojích. Přitlačili jsme je a z toho i vyplynuly góly, kterými jsme otočili zápas. Dnes se nám povedlo i střídání. Střídající hráč vsítil vítěznou branku. Jsem rád, že to hráči nezabalili ani za stavu 0:2, hecli se a otočili to.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (Strahovice B, trenér): Oboustranná tragedie. Nemělo to s fotbalem nic společného. Domácí byli celý zápas jasně lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] (77. J. Tůma [-] ) , O. Surový [-] , R. Tůma [-] - J. Srubek [-] , J. Novák [-] , M. Hřivnáč [-] , P. Lyko [-] , J. Kubesa [-] - L. Žůrek [-] (71. A. Běláček [-] ) , M. Šubert [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , P. Hluchník [-] , Š. Beneš [-] , T. Němec [-] - M. Obrusník [-] , V. Nevřala [-] , P. Lhotský [-] , M. Beneš [-] , P. Slavík [-] - P. Kubiš [-] (64. J. Stříbný [-] )

ŽK: 40. L. Kerlin , 56. M. Šubert , 80. A. Běláček , 90. J. Srubek .
Hráči zápasu: A. Běláček , J. Kubesa .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Gančař Jakub - Lindovský Jan, Hranoš Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.