Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom o svém vítězství rozhodla až v druhém poločase


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu

Nepříjemné starosti s gólmanem vyřešil hostující trenér tím, že do branky postavil záložníka Polomského, který podal výborný výkon. Začátek utkání byl z domácí strany špatný. Přesto se ujali vedení v 13. minutě, když Pavel Bubík vyškolil tři hostující hráče, a levačkou míč nekompromisně poslal do sítě - 1:0. V 25. minutě hosté vyrovnali, když si po rohu Dominika Richtera nejvýše naskočil na míč Patrik Vybrančík, a hlavou míč umístil do branky - 1:1. Do konce poločasu zahodili domácí tři tutovky a hosté dvě. Hlavními spalovači šancí byl na domácí straně Pavel Bubík a na hostující Dominik Richter. 

Domácí strhli výhru na svou stranu

Druhá půle už byla v režii domácího mančaftu. V 60. minutě po dlouhém pasu Pavla Bubíka vyhrál souboj se stoperem Schlossarek, který míč poslal po zemi k tyči hostující branky - 2:1. V 76. minutě se proháčkoval přes dva hráče Schlossarek, který předložil míč jak na zlatém podnosu Vojtěchovi Hendrychovi, pro nějž už nebyl problém zavěsit balón do prázdné branky - 3:1. Pět minut před koncem utekl Vojtěch Hendrych po levé straně, odcentroval míč, který k překvapení všech skončil v síti - 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér Pustá Polom B): Do 10. minuty jsme hráli špatně. Pak jsme se sice ujali vedení. Soupeři se však podařilo srovnat z rohového kopu a do konce poločasu se pak hrál vyrovnaný zápas. Ve druhé půli jsme už byli jasně lepší a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (trenér Bělá): Nastoupili jsme ve značně oslabené sestavě. Po úvodní brance domácího týmu jsme poměrně brzo vyrovnali. Pak jsme zahodili dvě tutovky. Ve druhé půli jsme hráli dobrý fotbal úvodních deset minut. Pak jsme dostali branku na 2:1, a pak na 3:1, která nás definitivně srazila do kolen.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - D. Kubala [-] , P. Kňura [-] , J. Hendrych [-] , M. Kotala [-] (75. A. Biel [-] ) - V. Hendrych [-] , A. Kubala [-] , P. Bubík [-] , J. Bruna [-] - D. Schlossarek [-] , Z. Kačírek [-] (84. L. Juchelka [-] )

TJ Sokol Bělá
D. Polomský [-] - M. Papšík [-] , P. Vybrančík [-] , R. Vybrančík [-] , P. Kolár [-] - D. Richter [-] , J. Demko [-] , M. Michalík [-] , J. Richter [-] (71. R. Václavek [-] ) - L. Plaček [-] , M. Mikšaník [-]

ŽK: 34. D. Kubala , 45. J. Hendrych - 33. J. Richter .
Hráči zápasu: D. Schlossarek - M. Mikšaník .
Místo: tráva B. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.