2:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice si vezou domů tři body díky čtyřgólovému Mruskovi


Branky


3. M. Gargoš , 30. D. Mrva - 36. F. Mrusek , 49. F. Mrusek , 63. F. Mrusek , 84. F. Mrusek
0

Rezervu Kobeřic skolil svými čtyřmi zásahy vávrovický Filip Mrusek. Patrně rozhodujícím okamžikem utkání bylo zranění kobeřických Hlawenky a Daniela Mrvy, po kterém se domácí naprosto sesypali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s hubeným vedením

V prvním poločase měla o něco víc navrch rezerva z Kobeřic. Ta šla už ve 3. minutě do vedení, když centr Davida Mrvy, krásně koníčkem umístil do sítě Gargoš – 1:0. Hosté dělali spoustu chyb. Přesto však ve 30. minutě vyrovnali. Střelecký agilní Mrusek dostal míč z pravé strany a střelou podél brankáře umístil balón do sítě domácí branky – 1:1. V 36. minutě však domácí opět strhli vedení na svou stranu, to když David Mrva uklidil svůj přímý kop za záda brankáře Košárka – 2:1

Mrusek obrátil skóre zápasu

Hned na začátku druhé půle se individuálně prosadil opět Mrusek a srovnal účet zápasu na 2:2. V 55. minutě se domácím zranil špílmachr Hlawenka a David Mrva, a hra Kobeřic se rozpadla jako domeček z karet. Hosté toho dokázali náležitě využít. V 63. minutě zatočil svůj přímý kop přímo do šibenice Mrusek – 2:3. Pak zahodil dvě vyložené šance Lichovník, když sám před brankářem Stříbným nezachoval chladnou hlavu. V 84. minutě vstřelil svou čtvrtou branku Mrusek, to když po samostatné akci obešel brankáře Stříbného, a míč umístil do prázdné branky – 2:4. V 90. minutě mohly Kobeřice korigovat skóre zápasu, ale Bedrich při samostatném nájezdu vystřelil velmi slabě.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Petr Kubný (Kobeřice B, vedoucí mužstva): 1. poločas jsme zvládli dobře. Vedli jsme 2:1. Brzy po začátku druhé půle hosté srovnali krok. Pak se nám zranili Hlawenka a Mrva, a naše hra se rozsypala.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): První půle byla z naší strany nemastná neslaná. Hráli jsme bez důrazu. Dělali chyby. Bylo to špatné. Druhý poločas jsme se zvedli. Domácí odpadli a my obrátili skóre ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - P. Ullrich [-] , J. Zbořil [-] , M. Vidlák [-] , O. Bedrich [-] - J. Návrat [-] , D. Petroš [-] , P. Hlawenka [-] (55. L. Rycka [-] ) , J. Bečica [-] (75. R. Hahn [-] ) - M. Gargoš [-] , D. Mrva [-] (55. P. Komárek [-] )

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Schneider [-] , T. Šenk [-] , R. Schreiber [-] (78. P. Fifeger [-] ) , J. Laifert [-] - J. Morisch [-] , J. Otipka [-] , J. Lichovník [-] , D. Kříž [-] (84. M. Schoppik [-] ) - O. Levák [-] , F. Mrusek [-]

Hráči zápasu: F. Mrusek .
Místo: tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Radek Roman - Hennig Antonín, Kotásek Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.