Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice se trápí v koncovce a Suché Lazce toho náležitě využily


Branky


0

Malé Hoštice se nadále trápí v koncovce. Naopak nováček ze Suchých Lazců opět vysoko zvítězil, a v tabulce okresního přeboru se začíná prodírat směrem vzhůru.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé Hoštice zahodily penaltu

Prvních pět minut byly lepším týmem hosté z Malých Hoštic. Domácí prakticky k ničemu nepustily. V 5. minutě se krásně uvolnil Lukáš Lenc. Podařilo se mu odcentrovat a kapitán Rostislav Švec z první otevřel skóre zápasu - 1:0. V 16. minutě vybojoval míč Rostislav Švec, který využil svých zkušeností, když dokázal přihrát mezi hostující obránce Filipu Baldovi, který zachoval chladnou hlavu - 2:0. Následně Blaga zahodil dvě šance, když jeho střely z hranice vápna mířily těsně vedle branky. V 34. minutě pískl rozhodčí proti domácím penaltu. Míč si postavil Šafarčík a pouze orazítkoval tyč domácí svatyně. V 38. minutě zahrával Rostislav Švec volný přímý kop, jeho střelu brankář neudržel, a důrazný Michal Havelka umístil míč do sítě - 3:0. Do kabin šli domácí z tříbrankovým náskokem. 

Suché Lazce kontrolovaly hru a hosté snížili až v samotném závěru

Ve druhé půli domácí družina víceméně kontrolovala hru a čekala na chyby hostujícího týmu. Hoštice nadále zahazovaly šance. V 47. minutě centroval Jakub Chřibek z pravé strany a Rostislav Blaga opět zamířil vedle. V 56. minutě nedokázal usměrnit míč do sítě těsně před brankářem střídající Jiří Bia. Domácí potrestali hosty v 67. minutě, když Švec uvolnil střídajícího Michala Adamčíka, a ten nekompromisně zavěsil - 4:0. V 82. minutě dostal Roman Novák od Baldy krásný míč za obranu, a zkušeně obstřelil hostujícího brankáře - 5:0. Hosté dokázali snížit až v 86. minutě střídajícím Alí Gromanem, který propálil vše co mu stálo v cestě - 5:1. Suché Lazce si tak připsaly další tři body a Hoštice se po dobrém vstupu do soutěže nadále trápí. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Malé Hoštice byly těžkým soupeřem. Nám vycházely akce, které jsme nacvičovali na tréninku. Ve druhé půli jsme si chtěl skóre pohlídat, a čekat na vhodnou příležitost vstřelit branku. Tento zápas potvrdil, že se v okresním přeboru hraje pěkný ofenzivní fotbal. Naše výhra byla zasloužená a chci poděkovat hráčům za jejich výkon.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): Prvních pět minut jsme domácí zatlačili a k ničemu nepustili. Pak jsme z rychlého brejku dostali branku a náš výkon šel dolů. Nadále se trápíme v koncovce.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - L. Dener [-] (56. M. Adamčík [-] ) , S. Stuchlík [-] , M. Havelka [-] , J. Laub [-] - L. Lenc [-] , M. Mikšík [-] (80. R. Novák [-] ) , D. Laub [-] (83. P. Kubín [-] ) , D. Kostka [-] , F. Balda [-] - R. Švec [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kurzica [-] - V. Kopťák [-] (76. J. Grygarčík [-] ) , M. Malohlava [-] , J. Chřibek [-] , M. Staníček [-] , I. Xenitidis [-] (55. J. Bia [-] ) - O. Šafarčík [-] , R. Blaga [-] (84. A. Groman [-] )

Hráči zápasu: R. Švec , M. Mikšík .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žurek Jiří - Šafrán Martin, Bukovský Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.