1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vávrovice rozhodly o své výhře v úvodní pětiminutovce


Branky


0

Hosté z Vávrovic vstřelili během čtyř minut dvě branky. Domácím se podařilo snížit až ve druhé půli. Navíc zahodili i penaltu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup Vávrovic do zápasu

Vstup do zápasu měly hosté z Vávrovic vskutku impozantní. Už v 1. minutě vyslal Jakub Morbitzer do uličky Jakuba Skalíka, a ten chladnokrevně poslal míč k levé tyči domácí svatyně - 0:1. O tři minuty později nahrával Jan Laifert do uličky Filipu Mruskovi a jeho střela se zastavila až v síti domácí branky - 0:2. Domácí pak byli jako opařeni a do konce poločasu se na nic nezmohli. Naopak hosté si vypracovali několik šancí. V 15. minutě aut Jana Lichovníka namířil z pěti metrů Filip Mrusek nad branku. V 27. minutě kryl domácí brankář Jakub Losert samostatný nájezd Jakuba Skalíka. V poslední šanci netrefil přihrávku Filipa Mruska Jakub Skalík.

 

Domácí jen snížili

Ve druhém poločase domácí družina zabrala a byla mírně lepším týmem. V 73. minutě po špatné rozehrávce fauloval hostující gólman Patrik Košárek domácího hráče v pokutovém území. Penaltou však pohrdl Ondřej Šmalec. O minutu později se však už domácí radovali z gólu. Samostatný nájezd zakončil lobem přes brankáře Roman Kokošek - 1:2. V závěrečném tlaku přestřelil sám před brankářem bránu stěbořický Martin Fiedler. Vávrovice tak cennou výhru udržely. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (Stěbořice, trenér): Opět jsme dostali rychlé branky během úvodních deseti minut. První půle pak byla bezkrevná a bez důrazu. Ve druhé jsme se sice zlepšili, ale víc jak na snížení jsme se nezmohli.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): V první půli jsme byli lepší. Dali jsme dva rychlé góly. Ve druhé byli o něco lepší Stěbořice, které se snažily o vyrovnání. Víc, jak snížit na jednobrankový rozdíl jsme jim však nedovolili.

Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Paleta [-] , M. Fiedler [-] , K. Havlásek [-] (46. M. Kokeš [-] ) , O. Šumbera [-] - J. Fiedler [-] (85. P. Fiedler [-] ) , O. Šmalec [-] , F. Otipka [-] (67. L. Burda [-] ) , J. Holubec [-] - T. Dietrich [-] , R. Kokošek [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Schneider [-] , T. Šenk [-] (41. A. Gebauer [-] ) , O. Levák [-] , J. Laifert [-] - J. Morbitzer [-] , J. Morisch [-] , J. Lichovník [-] , R. Schreiber [-] (67. P. Levák [-] ) - F. Mrusek [-] , J. Skalík [-]

ŽK: 55. R. Schreiber , 73. P. Košárek .
Hráči zápasu: J. Morbitzer , J. Laifert .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Puffler Ján - Šafrán Martin, Prasek Beno..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.