2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce utrpěly výhru


Branky


0

Lazce se ujaly dvoubrankového vedení v prvních 10. minutách. Hosté brzo snížili a po celý zápas domácím zle zatápěly. Lazce nakonec výhru udržely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v úvodní čtvrthodině

Vstup do zápasu měli domácí vskutku snový. Hosté jako by se zapomněli v autobuse. Už v 5. minutě přistál centr z levé strany na noze Vojtěcha Šlesingera, který napnul síť hostující branky - 1:0. O pět minut později z takřka totožné akce rozvlnil síť hostů kanonýr Ondřej Vlha - 2:0. Teprve teď se hosté vzpamatovali ze šoku a začali hrát. Domácí se naopak ukolébali ze snadného vedení a iniciativu přenechali hostům. Ti hned v 16. minutě snížili Martinem Papšíkem, který se nádhěrně trefil z přímého kopu. O šest minut později zamířil těsně mimo branku hostující Hynek Gvoždík. V 34. minutě se střela Martina Mikšaníka otřela jen o tyč domácí branky. O čtyři minuty později našel přímý kop Martina Papšíka Jiřího Richtera, který neseřídil správně mířidla. 

Hosté vyrovnat nedokázali

I ve druhé půli se Bělá snažila vyrovnat. Bohužel ale selhala v zakončení. Střelu Jana Ohřála k tyči zázračně vyrazil domácí brankář Radek Matrosz. Za chvíli hlavička Dominika Richtera jen těsně minula domácí bránu. Branka jako by byla pro hosty zakletá. Domácí tak s vypětím sil tři body ubránili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Po rychlých brankách jsme přestali hrát a mysleli jsme, že se soupeř porazí sám. Někteří hráči nepředvedli co v nich je. Bělá podala velmi dobrý výkon.

TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (Bělá, trenér): Zaspali jsme prvních deset minut a to nás stálo body. Nezasloužili jsme si prohrát, ale branka pro nás byla zakletá.



Sestavy


TJ Suché Lazce
R. Matrosz [-] - J. Laub [-] (14. M. Mikšík [-] ) , S. Stuchlík [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] - D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , V. Šlesinger [-] (69. M. Adamčík [-] ) , L. Lenc [-] (77. M. Stárek [-] ) - R. Švec [-] , O. Vlha [-]

TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - M. Papšík [-] , H. Gvoždík [-] , P. Kolár [-] , P. Matura [-] (90. P. Vybrančík [-] ) - T. Bartusek [-] , J. Demko [-] , J. Ohřál [-] , M. Mikšaník [-] (67. D. David [-] ) - D. Richter [-] , J. Richter [-] (80. M. Michalík [-] )

ŽK: 55. D. Richter , 76. J. Ohřál , 80. T. Bartusek .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Piaček Jan  - Václavík Josef, Bukovský Josef..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.