Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas vyzněl pro Hoštice


0

Hoštice se vyžívají v takových divokých zápasech. Vedli velmi brzo 2:0. Domácí obrátili skóre na 3:2. Hosté kontrovali znovu obratem na 4:3. V nastavení Kobeřice srovnaly, ale Hoštice zabojovaly a v 94. minutě vsítily rozhodující branku a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil 2:2.

V hektické přestřelce byli šťastnější hosté z Malých Hoštic. Už ve 4. minutě vytlačil na roh střelu hostujícího hráče Richarda Blagy domácí brankář Daniel Stoklasa na roh. Hosté šli do vedení v 10. minutě po rychlém protiútoku, na jejímž konci stal Martin Slíž – 0:1. O minutu později odcentroval po chybě obránce z pravé strany Jakub Chřibek a Kurzica uklidil míč do sítě – 0:2. Po dvoubrankovém vedení se hosté jakoby uspokojili a přestali hrát. Domácí toho náležitě využili. V 25. minutě prostrčil Marek Vidlák míč na Michaela Gargoše a ten snižoval skóre zápasu – 1:2. V 40. minutě z podobné akce po přihrávce Michaela Gargoše srovnal hlavou Pavel Hlawenka – 2:2. 

Bláznivý zápas vyvrcholil v nastavení

Hned z kraje druhého poločasu využil centr z pravé strany Pavel Hlawenka, který placírkou poslal domácí vedení – 3:2. V 52. minutě domácí Richard Blaga hlavičkoval těsně mimo domácí branku. V 60. minutě vystřelil zpoza šestnáctky hostující Ondřej Šafarčík a míč se zastavil až v síti – 3:3. O šest minut později centroval hostující Erik Klinger do vápna a Tomáš Wiltsch zametl míč do prázdné branky – 3:4. Utkání pozvolna spělo k výhře Hoštic. V nastavení se však začali dít věci. V 92. minutě srovnal skóre po závaru domácí Patrik Komárek – 4:4. Hosté se nevzdali a v 94. minutě strhli vítězství na svou stranu Jakubem Chřibkem, který zavěsil míč hlavou do branky – 4:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Petr Kubný (Kobeřice B, vedoucí mužstva): Zápas plný emocí. Zaspali jsme začátek. Prohrávali 0:2. Do konce poločasu jsme srovnali. Ve druhé půli jsme začali aktivně a dostali se do vedení. Pak jsme se zatáhli do ulity a po našich chybách soupeř otočil skóre. V nastavení jsme sice vyrovnali, ale po chybě jsme nakonec inkasovali na konečných 4:5.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): Bláznivý zápas. My vedeme 0:2, pak soupeř otočí na 3:2. My reagujeme a otočíme na 3:4. V nastavení soupeř srovná, ale my jsme to nezabalili a strhli výhru na svou stranu.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] - M. Vidlák [-] , J. Zbořil [-] , P. Komárek [-] , O. Bedrich [-] (79. D. Lasák [-] ) - P. Ullrich [-] , R. Náhlík [-] (71. J. Návrat [-] ) , R. Hahn [-] (46. J. Bečica [-] ) , A. Lasák [-] (68. M. Rybenský [-] ) - P. Hlawenka [-] , M. Gargoš [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Kara [-] (85. I. Xenitidis [-] ) , D. Kurzica [-] , P. Mlýnek [-] , E. Klinger [-] - M. Slíž [-] (90. J. Bia [-] ) , T. Wiltsch [-] (76. T. Wiltsch [-] ) , R. Blaga [-] , L. Pavelka [-] - O. Šafarčík [-] , J. Chřibek [-]

ŽK: 72. P. Komárek - 82. J. Chřibek .
Hráči zápasu: M. Gargoš - O. Šafarčík .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pinček Milan - Hladík Miroslav, Schaffartzik Břetislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.