J. Žáček 12.
J. Žáček 60. (p.)
3:0
(1:1) kont.
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(1:1) kont.

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Posledních pět minut rozhodlo


Branky


12. J. Žáček , 60. J. Žáček (p.) - 20. T. Kalla , 85. A. Vymazal , 90. T. Zrza
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla hra opatrná

V Praci se jednalo o reprízu utkání bývalých zástupců IV. třídy. Před dvěma lety si byly Žatčany a Prace přímým konkurentem v boji o postup, tehdy však sezónní dvojzápas Zatčanům nevyšel a Praci nevstřelili ani gól (0:0, 0:1). Tentokrát se ovšem jednalo o úplně odlišné utkání a atraktivní fotbal se spoustou šancí bavil jak domácí diváky, tak početný fanklub Žatčan. Po úvodním oťukávání se Prace zabydlela na hostující půlce a dlouho dělala potíže rozhozené obraně. Ta v brance s Osičkou kapitulovala již po třinácti minutách, kdy domácí využili přímého kopu z 22 metrů - 1:0. Hosté ale dokázal odpovědět. Ve 20. minutě dostal do vápna míč Kalla a střelou pod břevno srovnal na 1:1. Prace měla v prvním poločasu několik slibných příležitostí, ovšem ani jednu nevyužila a tudíž se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Obrat na konci utkání

Podobně to vypadalo i ve druhé části. Nepřesnost v zakončení nebo přílišné mazlení s míčem bylo důvodem remízového stavu, stejně jako na druhé straně neuznaný gól Kally kvůli ofsajdu. V 60. minutě přišla pohroma pro hosty, když Bartek zahrál ve vápně rukou a domácí šli z penalty do vedení - 2:1. Hosté nebyli schopni vyrovnat, přestože šance Zrzy a Bádery k tomu vybízely, ale nepřesný kontakt s míčem byl proti. A když už to vypadalo, že si domácí připíší 3 body, zničehonic přišlo vyrovnání. Přesně 5 minut před koncem utkání totiž domácí marně hasili závar v pokutovém území, Vymazal se opřel do odraženého balónu a jeden z obránců tečoval střelu do protipohybu brankáře - 2:2. Eufórie z vyrovnání zasáhla nejvíce žatčanský kotel, který zběsile slavil, aniž by tušil, co se ještě na hřišti odehraje. Hráči Prace zařadili vyšší stupeň, místo tlaku se ale sami dostali do problémů, když krkolomnou malou domů musel brankář chytit do rukou, jinak by šlo o výstavní vlastní gól. Nepřímý kop z penalty sice hosté nepotrestali, ale vzápětí poslal na bránu střílený centr Vymazal, kde po skrumáži se míč ocitl v brance - 2:3. Dokonalý obrat v posledních pěti minutách zápasu byl zpečetěn a pro Praci to bylo o to krutější, že už jim nezbyl čas na reakci. 

Sestavy


SK Prace
R. Ohnheiser [-] - J. Hammer [-] , M. Orság [-] , P. Žáček [-] (8. P. Lněnička [-] ) , T. Kmeť [-] , J. Žáček [-] , L. Nešpůrek [-] , F. Hofírek [-] , M. Kuklínek [-] , Š. Tomášek [-] , P. Novotný [-] (46. D. Svoboda [-] )

SK Žatčany
R. Osička [-] - P. Fábry [-] , V. Blaho [-] , O. Sedláček [-] - O. Dokoupil [-] (40. M. Vaněk [-] ) , M. Stibor [-] (79. T. Lízal [-] ) , T. Báder [-] , A. Vymazal [-] , J. Utěšený [-] - T. Kalla [-] , T. Zrza [-] -

ŽK: 57. M. Kuklínek - 6. O. Sedláček , 57. T. Báder .
Hráči zápasu: P. Žáček .
Místo: Prace. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOROVIČKA Petr - KLEIN Josef, ŠIBÍČEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.