Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babice potvrdily roli favorita


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut babičtí přehrávali domácí obranu. Už v 18. minutě se za hosty prosadil Doležal - 0:1. Poté měli domácí slibné šance, ale ani jedna se neujala. A tak přišel trest, ve 33. minutě zvýšil vedení hostů Kuřera - 0:2. O 3 minuty později bylo s domácími ještě hůř. A to když opět Kučera navýšil vedení hostů a to už na 0:3. Poločas hrůzy pro domácí dokonali hostující Hruška - 0:4 a vyloučení domácího zadáka.

Kdo čekal, že hosté budou ve druhém poločase navyšovat svůj náskok, ten se mýlil. Jediným střelcem ve druhém poločasu byl domácí Florián a tak utkání skončilo zaslouženým vítězstvím hostů a to 1:4. 



Sestavy


TJ Viktoria Želešice
M. Kovařík [-] (46. P. Hrbáček [-] ) - J. Mach [-] , D. Knotek [-] (70. M. Karásek [-] ) , P. Řezáč [-] - A. Florián [-] , A. Fligl [-] (35. P. Všetečka [-] ) , J. Přidal [-] , T. Zlínský [-] (65. I. Svoboda [-] ) - R. Knee [-] , J. Starý [-] , R. Kučera [-] (86. O. Mareček [-] ) -

SK Babice nad Svitavou
P. Míček [-] - R. Ondráček [-] , R. Hynšt [-] (78. J. Novohradský [-] ) , Z. Hruška [-] (65. J. Ondrášek [-] ) , R. Ševčík [-] , J. Studený [-] - L. Pokruta [-] , J. Kropáček [-] (82. J. Dobeš [-] ) , J. Doležal [-] - J. Dobeš [-] (86. M. Kubeš [-] ) , M. Kučera [-]

ŽK: 27. D. Knotek , 38. A. Florián , 44. R. Knee , 58. P. Řezáč - 25. J. Kropáček , 35. L. Pokruta . ČK: 45. R. Knee .
Hráči zápasu: P. Míček , J. Doležal , M. Kučera , Z. Hruška .
Místo: Želešice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: LEITGEB Petr - NOVÁČEK Radek, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.