Petr Maťák do klubové kasy přispěje rád!

Petr Maťák se stal nejlepším hráčem 15. kola Okresního přeboru. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám na sebe prozradil, najdete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k získání ocenění hráče kola. Mohl byste se čtenářům nejdříve trochu představit a popsat svoji fotbalovou kariéru?
Děkuji. Fotbal jsem začal hrát v šesti letech ve Střelicích. Ve čtrnácti jsem přestoupil do Zbrojovky, kde jsem prošel všemi dorosteneckými kategoriemi a zahrál si několik zápasů za juniorku. Okusil jsem i druhou ligu v Ratíškovicích. Poté jsem prošel několik klubů v krajských soutěžích (Židlochovice, Hustopeče, Bystrc). Před třinácti lety jsem se definitivně vrátil do klubu který mě vychoval a jsem mu věrný dodnes.
Věděl jste o tom, že jste do sestavy kola nominován? Potěšilo Vás, že jste celou anketu nakonec vyhrál?
Dozvěděl jsem to od svých spoluhráčů a určitě to potěší.
Stal jste se prvním brankářem, který anketu vyhrál. Můžete nám přiblížit Vaši vychytanou nulu na hřišti Říčan?
Za vychytanou nulu v Říčanech může spíše celé mužstvo, hlavně bezchybná obrana. Větší osobní zásluhu bych tomu příliš nepřisuzoval. Spíše mě těší, že jsem se po prodělané operaci kolene ještě mohl vůbec vrátit na hřiště.
Po této remíze jste stále na 9. místě tabulky. Jaké máte ambice v této sezóně?
Chceme se pohybovat v klidném středu tabulky, která je až na první dvě místa velice vyrovnaná.
V dalším kole hostíte celek ze dna tabulky a to Ochoz. Berete jen vítězství?
Prohra Ořechova v Ochozi mě celkem překvapila. Je vidět, že se ještě Ochoz chce poprat o záchranu v soutěži a nečeká nás nic lehkého. Máme ale natolik silné mužstvo, které by mělo zápas zvládnout tak,a by tři body zůstaly doma.
Bude Vás Vaše výhra v anketě něco stát do klubové kasy?
Tak to je asi právě ten důvod proč jsem celou anketu vyhrál. Vím, že hlavně moji mladší spoluhráči neměli nic lepšího na práci,než celé úterý a středu mně posílat hlasy, abych se finančně prohnul. Já to pro ně ale udělám velice rád a do kasy určitě přispěji.
Poslední otázka směřuje na náš portál. Jak často ho sledujete a co říkáte na snahu zmedializovat nižší soutěže?
Osobně se přiznám, že to až zas tak moc nesleduji. Nicméně jsem přesvědčen, že je to velice dobrý nápad, který může pomoci amatérskému fotbalu k větší popularitě.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém, tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.