5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rudici se radoval tým domácích


Branky


33. M. Šenk , 44. T. Zouhar , 50. M. Šenk , 73. P. Pernica , 75. L. Sehnal - 19. T. Štafa
0

Nevydařené utkání v Olešnici, kde hosté podlehli domácímu týmu těsně 2:1, chtěli rudičtí napravit na vlastní půdě. Podařilo se jim to náramě a domácí tým vyprovodil nováčka soutěže pětibrankovým výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudice v domácím prostředí chtěla vše napravit proti nováčkovi soutěže – Ráječko „B“. Poprvé se v domácím dresu představila posila Petr Cupal, který přišel na roční hostování ze Sloupu. Po zranění kotníku se do sestavy vrátil Pavel Paděra. Tým Ráječka hodně spoléhá na zkušenosti bratří Sehnalů obklopené dravým mládím. Brankové nebezpečí hrozí zejména od Tomáše Štafy, který vypomohl svému týmu k postupu do OP 29. brankami.  Utkání bylo z počátku nervózní, obě mužstva hodně kazila a příliš pohledný fotbal k vidění nebyl. Vedení se ve 23. minutě ujal tým hostí. Po nedorozumění gólmana Matušky s Nevřelem se odražený míč dostal ke Štafovi, který přesným lobem otevřel skóre utkání – 0:1. O několik okamžiků později se do samostatného úniku dostal Pavel Pernica, bohužel nedokázal přesně zamířit. Ve 31. minutě vybídl krásnou uličkou k zakončení Stehlík Šenka, druhý jmenovaný si obhodil gólmana a s přehledem srovnal – 1:1. Na druhé straně mohl zvrátit stav utkání opět Štafa, nicméně Matuška ml. v brance byl rezolutně proti a reflexivním zákrokem podržel svůj tým. Ve 43. minutě se pěkně uvolnil Zouhar a rozhodl o poločasovém vedení 2:1 ve prospěch Rudice. Domácí tým udělal do druhé půle jednu změnu, na místo Jakuba Pernici naskočil David Vymazal. I hosté provedli střídání, z pracovních důvodů hřiště opustil Honza Sehnal, nahradil jej Tomáš Plch. V 56. minutě vstřelil třetí branku Šenk, vinu nese zejména hostující brankář, kterému neposlušný míč proskotačil mezi prsty až do sítě – 3:1. Pro domácí uklidňující moment, od kterého bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Rudice kontrolovala hru, předváděla pohledné kombinační akce, ač několikrát špatnou rozehrávkou nabídla soupeři rychlé kontry, jenže branky padaly jen do sítě Ráječka. V pořadí čtvrtou přidal kapitán Pavel Pernica a na konečných 5:1 pečetil nejlepší střelec loňského ročníku OP Lukáš Sehnal. Skóre mohlo být ještě vyšší, jenže jak Zouhar, tak Vymazal svoje šance neproměnili. Domácí tým odčinil venkovní porážku a příští neděli bude bojovat o body znovu na domácí půdě proti celku Vysočan.



Sestavy


TJ Rudice
J. Matuška [-] - J. Stehlík [-] , P. Pernica [-] , L. Sehnal [-] , P. Paděra [-] , T. Zouhar [-] , M. Kocman [-] , M. Šenk [-] (80. J. Svoboda [-] ) , P. Cupal [-] (71. P. Urbánek [-] ) , T. Nevřela [-] , J. Pernica [-] (46. D. Vymazal [-] )

SK Olympia Ráječko B
J. Pavlík [-] - R. Láník [-] (72. T. Hlaváček [-] ) , J. Kopecký [-] - J. Kolář [-] , T. Slavíček [-] , Z. Hebký [-] , O. Blažek [-] (79. O. Buš [-] ) , J. Sehnal [-] (46. T. Plch [-] ) , V. Sehnal [-] (80. P. Sedlák [-] ) - T. Štafa [-] , V. Prokop [-] (79. M. Sedláček [-] )

ŽK: 42. J. Stehlík , 71. P. Urbánek , 78. J. Svoboda - 36. V. Sehnal , 70. T. Slavíček , 73. J. Kolář .
Místo: Rudice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - STLOUKAL Jaroslav, GROMSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.