1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

I v deseti zvítězili hosté z Otovic


Branky


22. J. Kovač - 40. J. Kuchta , 71. J. Kuchta
0

V Křinicích se konal zápas mezi celky ze dna tabulky. Zápas byl velmi zajímavý, stejně jako jeho výsledek, když Otovice přehráli svého soupeře v deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek půle v režii domácích

Hned jak zápas začal, ukazovalo se kdo je na hřišti pánem. Domácí to měli usnadněné, jelikož Otovičtí přijeli jen v deseti. Tudíž domácí se snažili kombinovat, tvořit hru. Vše ale končilo na hranici vápna, kde působila zkušená obrana hostujících. Ovšem ve 22.minutě přeci jen hosté kapitulovali. Hezkou kombinaci, která vyvrcholila pěknou kolmicí, zakončil domácí forvard Josef Kovač, stav byl tedy - 1:0. Domácí byli pořád lepší, po vstřelení branky trochu polevili a nehráli úplně vše po zemi. Ve 40. minutě byli zcela v šoku. Po úniku Kuchty pískl sudí Franěk pro hosty penaltu. Sám faulovaný se ji zhostil precizně, čímž srovnal skóre zápasu a také prvního poločasu.

Obrat hostů dokonán

Fotbal v druhém poločase bohužel opravdu odpovídal nejnižší soutěži. Převahu sice měli domácí, ale už se jim nedařilo tak dobře kombinovat, jako v první půli. Ale vypracovali si velké penzum šancí. Šance typu - dva na brankáře; sám na brankáře; střely z malého vápna; které se obvykle proměňují, se dnes bohužel pro domácí neproměňovali. A jak to tak bývá ve všem, za chyby se platí, ve fotbale bych to spíše upravil na "za neproměněné šance se platí", tak tomu tak platilo i dnes. Skoro dvacet minut před koncem, přesněji v 71. minutě, utekl dlouhán Josef Kuchta a z brejku poslal tým do vedení 1:2. Zaražení domácí nebyli už schopni s výsledkem nic udělat, a tak si překvapivě vezou tři body v deseti lidech a to ještě s dvěma nejstaršími hráči soutěže (Luboš Kudláček - ročník 1958, Jiří Dziak 1957).



Ohlasy k zápasu


Sokol Křinice
Josef Fajstl - trenér domácích: Dnes jsme byli po celý zápas lepší, jenže když neproměníme tolik šancí a obdržíme zbytečné góly, tak nemůžeme vyhrávat.

Sokol Otovice
Luboš Kudláček - hráč Otovic: Po dnešním zápase se snad v Otovicích blýská na lepší časy!

Sestavy


Sokol Křinice
R. Vít [-] - I. Kosina [-] (60. N. Ben [-] ) , J. Kovač [-] (74. L. Harviš [-] ) , V. Dekoj [-] , T. Plný [-] , L. Kalous [-] , M. Dvořáček [-] (61. P. Rosa [-] ) , P. Balcar [-] , J. Roman [-] , M. Vinš [-] , M. Adamov [-] (79. J. Ille [-] )

Sokol Otovice
P. Vogel [-] - J. Dziak [-] , M. Korityák [-] , T. Korityák [-] , V. Franc [-] , P. Drechsel [-] , P. Franc [-] , J. Kuchta [-] , L. Kudláček [-] , Z. Vacek [-]

ŽK: 40. V. Dekoj , 55. M. Adamov , 77. N. Ben - 59. M. Korityák , 85. P. Vogel .
Místo: Sokol Křinice. Počet diváků: 51. Rozhodčí: Franěk Jakub - HARVIŠ Jaroslav (N), ROMAN Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.