J. Čejchan 13. (p.)
J. Hanuš 74.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(1:2)

J. Čejchan 13. (p.)
J. Hanuš 74.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zábrodí poprvé na jaře klopýtlo


Branky


13. J. Čejchan (p.) , 74. J. Hanuš - 18. N. Ben , 45. J. Kovač
0

Další zápas 13. kola nalákal fanoušky do Zábrodí, které hostilo poslední Křinice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat hostí dokonán už před poločasem

Začátek zápasu byl velmi vyrovnaný, hosté rozhodně nepřijeli prohrát, jejich přístup byl velmi bojovný. Svému protivníkovi vůbec ze začátku nedávali ani kousíček prostoru. Ovšem ve 13. minutě se do vápna probojoval Petr Sodomka, udělal kličku gólmanovi a ten ho za "oplátku! srazil k zemi. A tak rozhodčí Macek foukl do píšťalky a ukázal na bílý puntík. K penaltě se postavil kapitán domácích Jan Čejchan a Radimu Vítovi, gólmanovi Křinic, nedal žádnou šanci. Dále měli domácí spoustu šancí, soupeře dostali do velkého tlaku, ale šance neproměňovali. Střelec jara Petr Sodomka mohl dorážet do prádzné branky, ale dnes asi neměl svůj den, čili svoji šanci neproměnil. V 18. minutě střeleckou neproduktivitu domácích ztrestal křinický šutér Jamal, který neskutečnou petelicí propálil brankáře Raineta. Ke konci poločasu přišel další šok pro domácí. Josef Kovač využil chyby obrany domácích a poslal svůj tým do vedení.

Domácí se zmohli jen na vyrovnání

V poločasové přestávce se domácí nahecovali, chtěli něco s výsledkem udělat. Křinice se snažily urputně bránit jednobrankové manko, chvíli odolávaly, pár šancí si vytvořily, ale bez úspěchu. Na domácí byla viděl menší nervozita, co někdy neproměnili, nad tím zůstal rozum stát. V 74. minutě se jim podařilo alespoň srovnat po výkopu gólmana Romana Raineta, po kterém vyhrál souboj s kapitánem hostí souboj Jakub Hanuš a nakonec se i prosadil proti Vítovi v bráně. Velmi zajímavý zápas, kdy hosté vycházeli spíše z obrany a kdy domácí měli šancí na tři zápasy dopředu, skončil smírně 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - brankář domácích: Dnes bych chtěl kliky pochválit hlavně za nadstandartní výkon v druhé půli, šancí jsme měli na tři zápasy, ale chybělo to štěstíčko.

Sokol Křinice
Lukáš Harviš - obránce hostů: Jsme rádi za bod, hlavně za otočení výsledku v druhé půli, škoda neproměněných šancí v druhé půli.

Sestavy


Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , L. Janko [-] , P. Sodomka [-] , T. Rompotl [-] , M. Balcar [-] , P. Holbik [-] , O. Frinta [-] (65. P. Králík [-] ) , P. Kaválek [-] (85. M. Špaček [-] ) , J. Čejchan [-]

Sokol Křinice
R. Vít [-] - J. Kovač [-] , V. Dekoj [-] (86. M. Uždil [-] ) , T. Dvořáček [-] , I. Kosina [-] (46. L. Harviš [-] ) , T. Plný [-] , M. Dvořáček [-] , N. Ben [-] , L. Kalous [-] , M. Vinš [-] , P. Balcar [-] (20. P. Rosa [-] )

ŽK: 80. J. Hanuš - 13. R. Vít , 63. J. Kovač , 90. T. Dvořáček .
Místo: Sokol Zábrodí. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Macek Tomáš - BURDYCH Josef (N), LHOTSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.