Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

2.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté zvládli roli favorita


Branky


0

     Po krátké, parní, letní přestávce se opět rozbíhá kolotoč krajských soutěží. V úvodním zápase I. B třídy, sk. A hostí  druhá rezerva Líšně ostříleného účastníka krajských soutěží z Rájce-Jestřebí. Domácí celek je nováčkem soutěže. Nejedná se však o klasického nováčka, neboť tento celek bude jistě doplňován hráči z béčka. Hosté přes léto nelenili a svůj kádr doplnili o několik hráčů z Bořitova, který odhlásil I. A třídu a uchýlil se k bojům na okresní úrovni. Z tohoto celku sem zamířilo trio hráčů a to Kopecký, Zavoral a Knies. Do branky získali hosté posilu ze sousedního Blanska v podobě dvacetiletého Filipa Němce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Posílení hosté zvládli zápas na výbornou hlavně zásluhou střelecké potence v druhé části.  O výsledku možná rozhodla branka do kabin z kopačky Štrajta. Hosty to hodně uklidnilo a na počátku druhé části hry přidali další zásah a nasměrovali hru tak, kam potřebovali. 

 

Hosté byli od počátku zápasu aktivnější.Líšeňský mix mladých hráčů kloubící se zkušeností od začátku přehrávali. V úvodní půlhodince si hosté vypracovali tři velké příležitosti. Nejprve se ve velké příležitosti ocitl hostující mladík Kunc, ale na brankáře Zigu nevyzrál. Stoprocentní šancí pohrdl také hostující Žilka, který se sám zjevil na malém vápně, ale proti byl skvělý Ziga. V podobné situaci, ale na hranici penalty byl osamocený Štrajt, ale opět nedokázal prostřelit domácího brankáře. Míč lovil domácí brankář až v nastavení první půle. Z levé strany zahrával trestný kop Štrajt a zatočil ho směrem na bránu. Před Zigou proběhlo několik hráčů a ten míč netrefil a skončil v síti. Hosté tak nakonec korunovali svoji převahu.

     

     V druhé části hry netrvalo dlouho a skóre se opět měnilo na staru hostů. V 50 minutě prostřelil domácího brankáře Skácel. Branka hosty natolik uklidnila, že přenechali herní iniciativu domácím. Ti nejprve několikráte zahrozili, aby v 61 minutě snížili zásluhou Bajgara. Tato branka vyslala varovný signál do řad hostujících hráčů a za necelé čtyři minuty si berou dvoubrankový náskok zpět. Podruhé se v zápase trefil Štrajt. S přibývajícím časem domácím ubývali síly, čehož hbití hosté využili v samotném závěru zápasu. V poslední desetiminutovce se trefili ještě třikrát a domácím tak připravili debakl.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK MKZ Rájec-Jestřebí
Libor Macháček ( hráč Rájce-Jestřebí): Od počátku zápasu jsme byli lepším týmem. V první části hry domácí podržel brankář a jejich hru dirigoval skvěle Pecha. Po vstřelené brance jsme ovládli hru a zaslouženě vysoko zvítězili.



Sestavy


SK Líšeň C
V. Zigo [-] - P. Bednář [-] , J. Pavlovič [-] , L. Daněk [-] , D. Skočovský [-] , P. Pecha [-] , D. Janderka [-] , L. Daněček [-] (49. M. Šebela [-] ) , R. Široký [-] (66. R. Milotinský [-] ) , P. Kúkol [-] (71. J. Dosoudil [-] ) , J. Horyna [-] (20. P. Bajgar [-] )

FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - T. Kopecký [-] , M. Štrof [-] , A. Zavoral [-] - M. Knies [-] (80. M. Hanskut [-] ) , K. Skácel [-] , M. Štrajt [-] (87. M. Klimeš [-] ) , P. Žilka [-] - D. Kunc [-] (60. K. Dvořák [-] ) , L. Macháček [-] (71. M. Opatřil [-] ) , O. Čepa [-]

ŽK: 25. D. Skočovský , 44. P. Kúkol , 45. L. Daněk - 25. M. Knies , 41. P. Žilka , 59. M. Štrof .
Místo: Kučerova. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDĚLKA Jaromír - RICHTER František, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.