0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácím premiéra nevyšla


Branky


0

Vilémovice braly postup do krajské soutěže z druhého místa. Co na tom, na to se historie neptá. Proti nim stál zkušený celek z Čebína, který má za sebou i lepší fotbalové časy.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Domácí nastoupili do zápasu bez několika opor, kdy chyběli především Maroši s Vorlickým. Od první minuty se spíše více bojovalo uprostřed hřiště, než se hrál krásný fotbal. Moc příležitostí jsme v první části neviděli. K blíže k brance měli přece jen hosté, kteří orazítkovali břevno domácí branky. Do poločasu diváci branku neviděli.

 

 

      

     V druhé části hry se obrázek hry příliš nezměnil, ale viděli jsme přece jen více střeleckých příležitostí. V 65 minutě mohl poprvé pohnout s ukazatelem skóre domácí Štrajt, ale jeho střela jen těsně minula Slaninovi branku. V 74 minutě se do šance dostal domácí Pernica, ale jeho hlavičku lapil brankář Slanina. O minutu později bylo zle na druhé straně. Hosté rychle rozehráli, míč se dostal k Viktoru Kučerovi a ten překonal Kyzlinka v bráně domácích. V 79 minutě se k míči postavil hostující Sadílek a rozehrál trestný kop, který nadělal Kyzlinkovi velké problémy, neboť míč byl tečovaný, ale v síti neskončil. Posledních deset minut bylo v režii domácích, kteří až na nebezpečnou střelu Grosse branku Čebína neohrozili.



Ohlasy k zápasu


TJ Vilémovice
Marek Pernica (hráč Vilémovic): Herně jsme rozhodně nezklamali a utkání by určitě slušela více remíza. Nic se však neděje. Náš výkon je příslibem do dalších zápasů.

FC Čebín
Aleš Slanina (brankář Čebína): Našim technickým hráčům nesvědčila domácí bojovnost a jejich nakopávané míče. Za tři body jsme však rádi.



Sestavy


TJ Vilémovice
J. Kyzlink [-] - P. Štrajt [-] , F. Kopřiva [-] (68. L. Vašíček [-] ) , M. Urbánek [-] - M. Kučera [-] , L. Eliáš [-] , R. Duchovný [-] , M. Kašpárek [-] (75. F. Urbánek [-] ) - M. Gross [-] , P. Mikšovský [-] , M. Pernica [-]

FC Čebín
A. Slanina [-] - L. Beránek [-] , J. Panovský [-] , M. Sokol [-] (65. M. Brodecký [-] ) , M. Čupr [-] (67. M. Blahák [-] ) - P. Sadílek [-] , P. Kučera [-] (89. D. Němeček [-] ) , M. Brodecký [-] , P. Farkač [-] - V. Kučera [-] (86. J. Struhařík [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 30. P. Mikšovský , 72. M. Urbánek .
Místo: Vilémovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEITL Stanislav - HRAZDÍRA Jiří, KOVÁŘOVÁ Markéta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.