0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mat v závěru


Branky


0

     Oba celky připomínali spíše polní ležení nemocnice než kvalitně poskládané týmy. Tak velké ztráty oba celky avizovaly. Bylo proto zajímavé, jakým směrem se zápas bude vyvíjet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Domácí celek byl od počátku utkání mírně aktivnější, ale nedokázal si vypracovat žádnou velkou brankovou příležitost. Hosté naopak hráli to, co jim sestava dovolila, neboť na lavičce měli pouze jednoho nedoléčeného hráče a to Jana Hladkého. I domácí museli po necelé půl hodině sáhnout do sestavy. Ze hry šel Michal Štrof, který si obnovil svalové zranění a na jeho post nastoupil hrající trenér Martin Klimeš. Obraz hry se i přes tuto změnu nezměnil. Domácí měli více míč na svých nohou, ale bez efektu. Hosté spoléhali na brejky, ale žádnou šanci jsme v první půli, ani na jejich straně, neviděli. Vše podstatné se tak odehrálo v druhé části hry.

 

     

   Domácím i nadále vázla kombinace a proti dobře bránícímu soupeři se nedokázali prosadit. Chyběla jim převážně finální nahrávka. V 70 minutě se jim však povedla celkem pohledná akce, na jejímž konci byl Žilka, který se za doprovodu dvou hráčů hostů řítil středem na brankáře Vitoula. Touto situací byl však tak zaskočen, že netrefil ani bránu. Toto se ukázalo jako osudové. Domácí ztratili míč na polovině Pačlavic a záhy přišel rychlý kontr hostů, na jehož konci byl Špatina, který prostřelil Němce v brance domácích. Další zásah hostů přišel v 85 minutě, kdy Špatina zatáhl míč, poslal polostřelu, polonahrávku směrem na Němce, od něhož se míč odrazil k volnému Jiříčkovi a ten neměl problém trefit prázdnou branku. Domácí tak natáhli neúspěšnou sérii a naopak hosté se mohou těšit na boj o první  místo v dalším kole, v němž hostí rezervu Vyškova.



Sestavy


FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - F. Navrátil [-] , T. Kopecký [-] , M. Opatřil [-] , P. Žilka [-] - K. Dvořák [-] , M. Štrof [-] (28. M. Klimeš [-] ) , A. Svoboda [-] (63. A. Kučera [-] ) - L. Macháček [-] (88. J. Orel [-] ) , O. Čepa [-] , M. Knies [-]

FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - P. Dostalík [-] , D. Vlček [-] , M. Bleša [-] , T. Kroupa [-] - Z. Pučan [-] , M. Špatina [-] - J. Jiříček [-] - J. Brablík [-] , T. Vincenec [-] (67. J. Hladký [-] ) , M. Grepl [-]

ŽK: 37. K. Dvořák .
Místo: Rájec-Jestřebí. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Holešovský Jakub - PRUDIL Pavel, KNAPIKOVÁ Nicolette.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.