2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážné bylo zkrátka lepší


Branky


0

Tento souboj měl od úvodního hvizdu jasného favorita a tím bylo domácí Strážné. Mostek však nechtěl svému soupeři darovat nic zadarmo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První domácí představení chtěli fotbalisté Strážného převtělit ve vítězství a šli si za tím od úvodního hvizdu. Mostek je důrazný tým a body nenechává zadarmo, ovšem tentokráte pouze důraz nestačil. 

Zasloužené vedení

Strážné vstoupilo do úvodního dějství výrazně aktivněji než hosté. To se ostatně očekávalo a v tomto duchu se odehrával celý první poločas. Do 17. minuty pálili domácí slepími a právě úderem 17. minuty otevřel skóre domácí Jiřička. První poločas se dohrával v pohodlném tempu bez výraznějších šancí na jedné či druhé straně. Domácí Strážné hrálo spíše pro diváky. Mostek se nezmohl na nic. 

Druhý zásah utkání rozhodl

Strážné dále pokračovalo v solidním představení a navíc přidalo i několik gólových šancí. Většinou však zůstávaly trestuhodně neproměněné. Střeleckou impotencí utnul v 62. minutě Stejskal a bylo rozhodnuto. Domácí MOstku do konce utkání nic nedovolili a pohodlně si dokráčeli pro vítězství. 



Sestavy


TJ Strážné
A. Skrbek [-] - J. Plecháč [-] , M. Stejskal [-] (71. M. Kalenský [-] ) , J. Srnský [-] , M. Janoch [-] , T. Grégr [-] , J. Jiřička [-] , R. Sokol [-] , P. Pfeifer [-] , M. Koldovský [-] , J. Růžička [-] (64. W. Bradler [-] )

FK Mostek
T. Krkonoška [-] - L. Truhlář [-] , D. Duchek [-] (55. J. Brádle [-] ) , R. Záruba [-] , J. Duchek [-] (61. M. Čajka [-] ) - M. Plch [-] (19. V. Jirák [-] ) , O. Kubín [-] (68. T. Plecháč [-] ) , V. Zigo [-] , J. Polák [-] , M. Bogáň [-] - O. Lashchuk [-]

ŽK: 53. O. Kubín .
Místo: D.Branná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mahrla Gunter - SMOLA Vojtěch, TANDLER Oto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.