Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2015 18:30

2.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lonští šampioni proti sobě


0

Hned ve druhém kole se proti sobě střetli vicemistr a samotný šampion okresního přeboru. To, že by se mělo jednat o až tak jednoznačnou záležitost asi nikdo neočekával. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obhájce titulu přijel do Vítězné s jasným cílem, přivést domů tři body a to se mu až nečekaně snadno podařilo.

Poločas ještě dával domácím naději

První poločas nenabídl tolik fotbalové radosti, ale přes to si zhruba třicítka fanoušků ohřála oko. Bohužel se tak stalo u gólu, který spadl do domácí branky. Radovat se po něm mohl Makovský, který se trefil nádherně z přímého volného kopu. Staré Buky byly na hřišti tím lepším týmem, ovšem druhou branku do poločasové přestávky přidat nedokázaly a tak stále žila naděje pro domácí. 

Jiskra naděje plápolala pouze 4 minuty

Domácím se podařilo srovnat po necelé čtvrthodině druhého dějství, ovšem to jako by bylo palivo pro hosty ze Starých Buků. Nejdříve vrátil hostům vedení další parádní trefou ze standartní situace Němeček. Domácí Vítězná poté otevřela hru a začala útočit a snažit se o vyrovnání. Říká se, že snaha se cení ovšem snaha Vítězné byla nejen marná, ale někdy až naivní. A Sokol za to byl náležitě potrestán. Otevřené obrany využili zkušení hosté a v samém závěru utkání dorazili svého soupeře dalšími dvěma přesnými zásahy.



Ohlasy k zápasu


V závěru jsme sice útočili, ovšem velice zbrkle a navíc marně. A hosté toho dokázali využít.
TJ Sokol Staré Buky
Jan Špička: Když by to šlo, dal bych do ideální jedenáctky kola celý náš tým.



Sestavy


Sokol Vítězná
J. Daniel [-] - P. Ježek [-] , T. Krákora [-] , D. Tichovský [-] , J. Vohnout [-] (75. J. Černota [-] ) , M. Vojtíšek [-] , P. Černota [-] , P. Čechovič [-] , T. Ježek [-] , O. Pacák [-] , L. Čechovič [-]

TJ Sokol Staré Buky
T. Wonka [-] - J. Špička [-] , J. Makovský [-] , L. Trunkát [-] , P. Korec [-] , J. Prokop [-] , J. Tošovský [-] , M. Brutovský [-] , J. Němeček [-] (85. T. Sedláček [-] ) , V. Šošovička [-] , A. Týnek [-]

Místo: St.Buky. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PELC Michael - MAHRLA Günter, PRACNÝ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.