J. Kuric 50.
D. Weiss 75. (vl.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mnoho krásy nepřineslo


Branky


50. J. Kuric , 75. D. Weiss (vl.) - 90. M. Zezula
0

Malé okresní derby se hrálo na půdě FK Poříčí, kam zavítal otloukánek loňského ročníku okresního přeboru z Bohuslavic. Poříčí se v této sezoně zatím příliš nedaří a tak se nedal očekávat nádherný fotbal.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mělo papírového favorita a to domácí Poříčí! Ovšem Bohuslavice nechtěli darovat body bez boje a vzhledem k aktuální formě domácího celku se dal očekávat spíše boj a to se vlastně také potvrdilo. 

Šance bez branek

Přesto, že první poločas nenabídl příliš fotbalové krásy, šance se rodily na obou stranách. Jenže branky jakoby někdo zaklel. Gól zkrátka ne a ne přijít, koncovka v některých situacích byla doslova žalostná. Na stoprocentní šance 3:2, na branky 0:0. Ano, přesně takto končil první poločas.

Rozhodovalo druhé dějství

To po změně stran už jsme se branek dočkali a nutno dodat, že zejména Poříčí se herně velice zlepšilo a v některých situacích dokonce zahřálo oko diváka. Domácí začali dostávat hosty pod neustálý tlak. Ten začal po hodině hry gradovat a přesně v tu chvíli se ve šestnáctce hostů krásně uvolnil Kuric st. a levačkou uklidil z velkého úhlu míč pod břevno. Bohuslavice branka hodně nahlodala a tak Poříčí pokračovalo v dobívání hostující branky a chtělo přidal druhou branku, která by hosty zlomila úplně. To se nakonec i stalo. V 75. poslal jeden z domácích borců střílený centr do vápna a Bohuslavice si jej sami dopravily do sítě. V samém závěru dokázaly pouze korigovat stav utkání, na víc už síla nebyla. 



Ohlasy k zápasu


Černou kaňkou na výhře v derby se stalo zranění našeho Michala Kordy. Přejeme brzké uzdravení!
Za druhý poločas si domácí body zasloužili.



Sestavy


FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-] - J. Petr [-] , Z. Tomšík [-] , D. Geisler [-] , J. Jandera [-] - J. Kuric [-] , M. Korda [-] (88. T. Svoboda [-] ) , M. Pilný [-] , M. Starý [-] - J. Kuric [-] (76. M. Pavlišta [-] ) , M. Ulrych [-] -

TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - L. Eflér [-] , D. Poláček [-] , J. Najman [-] , A. Hilbert [-] , A. Vilám [-] , R. Kracík [-] , D. Weiss [-] , M. Zezula [-] , O. Křížek [-] , J. Vrána [-]

ŽK: 70. J. Kuric , 75. M. Starý - 70. O. Křížek .
Místo: Poříčí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAMBERSKÝ Tomáš - PETR Tomáš, SCHEJBAL Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.