Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malý velký Víťa Robek


Branky


0

Lánov se v úvodu sezony trápí a v omlazené sestavě chtěl zaskočit Vítěznou, která je po návratu nestárnoucího Víťi Robka jako znovuzrozená. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězná chtěla na půdě tápajícího Lánova získat bezpodmínečně tři body a i když výsledek vypadá jednoznačně, rozhodně se vítězství nerodilo snadno. Vítězná má na tyto situace jednu výraznou personu. Malý velký Robek. 

Ani mládí nepomohlo

Domácí celek nastoupil ve velmi omlazené sestavě a i když byli domácí běhavější, vázla komunikace a sehranost. Z toho pramenila první a vlastně i druhá branka utkání. Hosté dokázali nedorozumění v defenzivě dokonale potrestat hned dvakrát mířili přesně. První poločas nenabídl příliš fotbalové krásy, spíše se bojovalo o střed pole a tak první dějství skončilo rozdílem dvou branek v neprospěch domácích, tedy 0:2. 

A zase ten Robek

V poločase domácí vystřídali a nadechli se k lepším zítřkům, první velká šance zůstala nevyužita, tu druhou už však převtělil v kontaktní branku Pavelka a hrálo se znovu na ostří nože. Jenže pak přišla situace, která Vítězné v úvodu sezony chyběla. Když se nedaří, potřebujete muže, který vše strhne na vaši stranu a přesně tím je Víťa Robek. Když už bylo vyrovnání na spadnutí, vzal si míč a nebojácně se vrhl do šestnáctky domácích a zvýšil na 3:1. To byla pro Lánov velice krutá rána ze které se už neoklepal a v závěru ještě jednou inkasoval. 



Ohlasy k zápasu


Omlazené mužstvo ještě není dostatečně sehrané a udělalo několik fatálních chyb. A Vítězná má Robka, bohužel.




Sestavy


TJ Lánov
P. Fischer [-] - J. Farský [-] (46. P. Vališka [-] ) , O. Pavelka [-] (75. V. Erben [-] ) , J. Blažek [-] , M. Tringela [-] (46. M. Půlpán [-] ) , J. Janda [-] , J. Škoda [-] , P. Foubík [-] , P. Šafařík [-] , F. Schmidt [-] (46. J. Tošovský [-] ) , I. Souček [-]

Sokol Vítězná
J. Vondrouš [-] - J. Mencl [-] , V. Robek [-] , J. Černota [-] , T. Krákora [-] , M. Vojtíšek [-] , P. Černota [-] , D. Tichovský [-] , T. Ježek [-] , O. Pacák [-] , L. Čechovič [-]

ŽK: 40. J. Blažek - 67. P. Černota .
Místo: Lánov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mahrla Gunter - ŽIVNUSTKA Matěj (N), KEJZAR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.