Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Co se děje s šampiónem?


Branky


0

Je snad mistr opilý svou mocí? I takto by se v úvozovkách dalo zeptat, co se děje s šampionem loňského ročníku. V úvodu podzimu ztrácí body čím dál častěji a otázkou zůstává, co se s tím pokusí svěřenci kouče Skučka udělat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpělivý výkon hostí nesl ovoce

St. Buky chtěli před svým publikem potvrdit roli favorita a navázat na hubené vítěztví na půdě Poříčí. Ovšem už v páté minutě přišla hrubá chyba domácí defenzivi a tu mazácky potrestal Wagenknecht, když překonal domácího brankáře Wonku hezkou přízemní střelou. Vstřelená branka dodala velice mladému výběru kolem kapitána Otradovského nový impuls. Cítili, že mohou stretsat šampiona na jeho půdě a tak disciplinovaně bránili a vyráželi do rychlých kontrů. Domácí se nedokázali několikrát prosadit proti skvěle chytajícímu Dobřichovskému a stihl je za to krutý trest! V šestnáctce naprosto nesmyslně fauloval domácí Záplata a sudí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. K penaltě se jako správný kapitán postavil Otradovský a bez větších potíží uklidil míč za záda bezmocného Wonky. Hosté se poté ještě více stáhli k vlastnímu vápnu a bránili náskok. Přesto se ale domácí dostali do dvou obrovských šancí. Tu první spálil Němeček prudkou ranou do tyče, podruhé brankáře Dobřichovského zastoupil na brankové čáře jeden ze stoperů Třemešné. Do kabin se tak šlo za nelichotivého stavu 0:2 v neprospěch domácích. 

Třemešná rozhodla v samém závěru

Do druhého dějství udělal trenér Skuček jednu změnu. Nevýrazného Sedlačka nahradil Vít Šošovička a tento tah se ukázal jako mistrovský. Šošovička vnesl do domácí hry přesně to, co jí chybělo. Blonďatý záložník hýřil pohybem, hlásil se o míč a za svou aktivitu byl odměněn brankou na 1:2, když krásně přehodil jinka vynikajícího Dobřichovského. Tlak domácích začal narůstat a defenziva Třemešné pomalu začínala praskat ve švech. Ovšem co se dostalo za obranu nepustil za svá záda fantastický Dobřichovský a za neproměňování i těch největších příležitostí přišl další trest. V 85. minutě se do domácí sítě trefila Třemešná potřetí, konkrétně tedy STolín a bylo rozhodnuto. Buky už na jakýkoliv zvrat neměli ani sílu a vlastně ani chuť. 



Ohlasy k zápasu


Pokud si to hráči v hlavách neurovnají, bodu budou jen těžko přicházet.
Vydřený výhra. Taková se cení dvojnásob!



Sestavy


TJ Sokol Staré Buky
T. Wonka [-] - L. Trunkát [-] , M. Brutovský [-] , T. Sedláček [-] (46. V. Šošovička [-] ) , D. Suk [-] , J. Němeček [-] , J. Tošovský [-] , L. Záplata [-] , A. Týnek [-] , J. Gábrle [-] , J. Široký [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná B
M. Dobřichovský [-] - M. Wagenknecht [-] , M. Bednář [-] (24. P. Ježek [-] ) , J. Kött [-] , L. Kulhánek [-] - J. Jákl [-] , M. Jákl [-] , T. Otradovský [-] , J. Stolín [-] - P. Špaček [-] (79. P. Soukup [-] ) , D. Wagenknecht [-]

ŽK: 56. J. Široký , 60. D. Suk , 63. J. Gábrle .
Místo: St.Buky. Počet diváků: 90. Rozhodčí: LEBEDA Miroslav - KAJZR Jan, FIKEJZ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.