0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté v deseti vybojovali cenné body


Branky


0

Hostující Vítězná přijela pod Černou Horu pouze s deseti hráči, přesto dokázala domácí Jánky obrat o velmi cenné dva bodíky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, žádné branky

Loňské překvapení soutěže z Vítězné má opět problémy. Tentokráte přijel Sokol bojovat pod Černou Horu pouze s deseti hráči a tomu odpovídal obraz hry. Domácí většinu prvního dějství bušili do uzamčené obrany hostí, která mnohdy s velikou dávkou štěstí odolávala a snažila se vyrážet do rychlých brejků. Ty však byly často velice nebezpečné, ovšem v brance Jánských Lázní stál vždy připravený brankář Bernasinski, který znovu předvedl několik bravurních zákroků. V závěru poločasu se hra začala vyrovnávat a místy dokonce desetičlená armáda Vítězné svého soka přehrávala, ovšem znovu bez gólového efektu. A tak se hrstka fanoušků branky nedočkala a po poločasovém hvizdu se šlo da kabin za bezbrankového stavu. 

Poločasy jako přes kopírák

Druhé dějství bylo zrcadlovým odrazem toho prvního. Domácí uzamkli hosty na jejich polovině a postupně se propracovávali až k jejich šestnáctce. Vyústěním tohoto tlaku byla obrovská šance Stránského, kterému však chyběly centimetry a když se probil do šance podruhé, nastřelil z hranice penalty tyč. A málem se potvrdilo staré známé pravidlo nedáš-dostaneš. Ovšem na málem se ve fotbale nehraje, ale brejková šnace hostí stojí za zmínku, jelikož na jejím konci zvonila tyč za Bernasinského zády. A když se v samém závěru blýskl fantastickým zákrokem hostující brankář, šlo se za bezbrankového stavu na penalty.

Hosté byli odměněni za svou bojovnost

Penaltovou loterii zvládl lépe hostující tým a za svou bojovnost a snahu byl odměněn dvěma body. Pro Jánské Lázně je doma ztráta dvou bodů velice bolestivá. 



Sestavy


SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - J. Stránský [-] , M. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , R. Koblížek [-] , D. Brát [-] (70. D. Celba [-] ) , P. Demuth [-] , M. Dvořák [-] , K. Borkovec [-] (45. M. Sapár [-] ) , M. Sapár [-] , J. Mihálik [-]

Sokol Vítězná
J. Daniel [-] - O. Pacák [-] , D. Tichovský [-] - J. Černota [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Vohnout [-] , P. Černota [-] - J. Mencl [-] , P. Čechovič [-] - T. Ježek [-] , J. Pácalt [-]

ŽK: 35. M. Dvořák , 54. P. Demuth - 68. M. Vojtíšek , 79. P. Čechovič .
Místo: J.Lázně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIKEJZ Marek - SAMEŠ Vojtěch (N), ANDRLE Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.