1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastnější Vítězná


Branky


0

V posledním kole musela hrát Vítězná od úvodního hvizdu pouze v deseti, naopak Rtyně se výsledkově začíná trápit a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rtyňským sřelcům zvlhl střelecký prach

Hosté vstoupili do utkání lépe a svého soupeře na jeho hřišti dokázali po většinu prvního dějství mírně přehrávat. A i přes to, že se dostali do několika vyložených šancí, nedokázali z nich nic vytěžit. Velký podíl na tom měl domácí brankář Daniel, který se blýskl několika výtečnými zákroky. Jinak se v prvním poločase sváděl boj spíše o střed pole a fotbalových momentů jsme vyděli pomálu. Každopádně úvodní tlak domácí Sokol přečkal a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu. To bylo pro domácí rozhodně příznivější než pro hosty, kteří odcházeli ze hřiště se sklopenými hlavami. 

Tři body vystřelil Vohnout

Ve druhém poločase se karta obrátila a mírně lepší byla naopak domácí Vítězná. Ale narážela na stejný problém, jako v prvním dějství hosté. Fantastický brankář! Seidel předváděl fantastické zákroky a dovaděl střelce domácího celku k šílenství. Jenže rozdíl mezi oběma celky byl ten, že Vítězná dokázala jeden míč do soupeřovi sítě dotlačit. Konkrétně se trefil Tomáš Vohnout, který se prosadil krásnou ranou z hranice šestnáctky. Rtyně se poté ještě snažila poslat utkání alespoň do penaltového rozstřelu, ale skvělého strážce svatyně mezi domácími třemi tyčemi překonat nedokázali a jedou z Pod kostela s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Vítězná
Trenér domácího celku: Utkání rozhodla jediná branka. Především je to zapříčiněno skvělými zákroky brankářů na obou stranách.

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Vedoucí mužstva Rtyně: Je nám líto, že z Vítězné nevezeme žádný bod ale i takový je fotbal.



Sestavy


Sokol Vítězná
J. Daniel [-] - O. Pacák [-] , D. Tichovský [-] - P. Šourek [-] (46. T. Vohnout [-] ) , J. Vohnout [-] , M. Hlavatý [-] , P. Černota [-] - V. Robek [-] - M. Kotopulos [-] , T. Krákora [-] (79. P. Čechovič [-] ) , L. Čechovič [-]

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - J. Vlček [-] , D. Brát [-] , M. Žďárský [-] , P. Garček [-] - M. Studnička [-] , R. Vasiljev [-] , R. Černý [-] , M. Pich [-] - M. Hoffman [-] , F. Krátký [-] -

Místo: Vítězná. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PELC Michael - LAMBERSKÝ Tomáš, PRACNÝ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.