Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápené vítězství domácích


0

Na půdu Starých Buků přijel nejméně oblíbený soupeř domácích-Bohuslavice. Jak si tentokráte tápající šampion s papírovým outseiderem poradil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěstí na domácí straně

Domácí nastoupili do utkání s odhodláním protrhnout prokletí z posledních domácích zápasů, což se jim nakonec povedlo, i když to herně opět nebylo ono. Bohuslavice, proti kterým se domácím hraje špatně, přijeli pouze s jedenácti hráči a po celé utkání se soustředili jen na pozorné bránění. Domácí si s tím nemohli dlouho poradit. Do první šance se dostal po krásné přihrávce Brutovského, který zatáhl míč k brankové čáře a předložil nádherně před prázdnou branku Nikolasi Mucudisovi, kterému se ale míč na malém vápně zapletl mezi nohama a skórovat nedokázal. Hosté pouze nakopávali míče na Najmana, ale domácí defenzíva si s tím dokázala, až na malé výjimky, poradit. Domácím vázla kombinace, a tak to byli hosté, kdo mohl skórovat. Nejdříve podržel domácí gólman Berky, který zaskakuje za zraněného Wonku a poté zachránilo Staré Buky od pohromy břevno. Nakonec se v první půli přeci jen diváci branky dočkali. Pálinkáš krásně prošel přes dva hostující hráče a ukončil své dlouhé čekání na gól. Domácí tak šli do kabin za utrápeného vedení 1:0.

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil. Domácí častěji drželi míč na svých kopačkách, ale obranou hru hostů se jen těžko snažili prokousávat. Hosté spoléhali na svého nejlepšího hráče Mucudise, kterého doplňoval opět skvěle hrající veterán Aleš Vilám. Pro toho to bylo prestižní utkání, neboť dlouhá léta nastupoval za domácí Sokolíky. Druhou branku domácí přidali až v 76. minutě, kdy se střídající Sedláček krásně uvolnil a střelou podél těla nedal hostujícímu Nagelovi šanci. Když už to vypadalo, že druhá branka domácí uklidní, přišla obrovská hrubka defenzivi domácích, kterou Bohusalvice dokázali dokonale potrestat. Po centru z pravé strany už měl před odkrytou brankou Bureš jednoduchou práci a vrátil svůj tým zpět do zápasu. Ovšem v 82. minutě se u lajny uvolnil Brutovský, prošel až do vápna a střelou pod břevno nedal brankáři hostů šanci 3:1. Poslední minuty se pak jen dohrávaly. Domácí si tak připsali povinné tři body, které se ale vůbec nerodily lehce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Buky
Trenér domácího celku: Je potřeba domácí pochválit, že i když se nedaří tak jako minulou sezónu, zápas jsme zvládli.




Sestavy


TJ Sokol Staré Buky
M. Berky [-] - L. Záplata [-] , A. Týnek [-] , I. Kábrt [-] , J. Špička [-] (46. J. Moravec [-] ) - J. Makovský [-] , J. Němeček [-] (85. P. Korec [-] ) , M. Brutovský [-] , N. Mucudis [-] (60. T. Sedláček [-] ) - V. Šošovička [-] , D. Pálinkáš [-] -

TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - J. Najman [-] , D. Weiss [-] , A. Vilám [-] , D. Mucudis [-] , A. Hilbert [-] , I. Ventura [-] , L. Kracík [-] , D. Petera [-] , J. Haas [-] , J. Bureš [-]

Místo: St.Buky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mahrla Gunter - PELC Michael, FIKEJZ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.