2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body pro domácí


Branky


0

Souboj tabulkvých sousedů, od kterých se v této sezoně rozhodně čekalo víc. Jak domácí Baník, tak i hostující Sokol pomýšleli na vyšší příčky a právě toto mohl být zlomový zápas pro přerušení bídné formy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávaná

Úvod utkání byl od tabulkových sousedů velice opatrný. Domácí se pokoušeli překvapit soupeře spoustou přihrávek "alá" Barca, ale veliká spousta z nich byla nepřesná a znamenala míč pro soupeře. A hosté z toho těžili! Po získání míče okamžitě následovala kolmice za domácí defenzivu a rychlý brejk. JFinální fáze však pokulhávala. První skutečnou tutovku si vytvořili v 11. minutě domácí díky důraznému Hoffmanovi, jehož první střelu vyrazil gólman a následnou dorážku z brankové čáry vytěsnil obránce Gábrle. Pro domácí celek to byl impuls ke zvýšení obrátek, začali přehrávat středovou osu protivníka a vytvářet si příležitosti. S koncovkou ale byli na štíru. Skutečná branková příležitost přišla po centru z pravé strany a hlavičce Martina Hoffmana, které brankář hostů jen bezmocně přihlížel. Zkončila však mimo tři tyče.

Lepší vítězí

Druhá půle začala opět tlakem domácích, ale příležitosti se nedařilo proměnit. Otevření skóre se diváci dočkali až v 58. minutě. Do šestnáctky Buků vlétl jako tank důrazný Martin Hoffman a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté se pokusili vývoj zvrátit, ale jejich koncovka byla žalostná. Podruhé domácí celek udeřil z rohového kopu v 65. minutě po hlavičce Martina Hoffmana a lehké teči Filipa Krátkého 2:0. A další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Hosté ve snaze snížit otevřeli střed hřiště, navíc kupili chyby v rozehrávce a jen laxnost domácích hráčů při zakončování naprosto jasných brankových příležitostí byla příčinou nezvýšení rozdílu ve skóre. Utkání ovšem Baník dokázal v poklidu dovést do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Vedoucí mužstva domácích: Oba týmy se snažily hrát fotbal a to se divákům zkrátka líbí.

TJ Sokol Staré Buky
Trenér hostí: Další porážka našeho oslabeného týmu. Co víc k tomu povědět.



Sestavy


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - D. Brát [-] , J. Vlček [-] - M. Kaplan [-] , M. Pich [-] , R. Černý [-] (80. P. Garček [-] ) , R. Vasiljev [-] - F. Krátký [-] , M. Hoffman [-] (89. J. Jirousek [-] ) - L. Marvan [-] , J. Slavíček [-] (77. M. Studnička [-] )

TJ Sokol Staré Buky
M. Berky [-] - M. Mucudis [-] , T. Sedláček [-] , M. Brutovský [-] , J. Makovský [-] , P. Korec [-] , N. Mucudis [-] , D. Pálinkáš [-] , D. Suk [-] , A. Týnek [-] , J. Gábrle [-]

ŽK: 17. L. Marvan , 41. R. Černý , 53. M. Pich , 72. F. Krátký .
Místo: Rtyně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nývlt Lukáš - TYL Petr (N), PROCHÁZKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.