1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil dělbou bodů


Branky


0

Šlágrem dvanáctého kola okresního přeboru bylo bez pochyby utkání mezi domácím Baníkem a dosavadním lídrem soutěže z Kocbeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla hrubka v závěru

Od šlágru kola se očekával kvalitní fotbal, který měl oko diváka v chladném podzimním odpoledni jen zahřát. Úvod utkání vyšel lépe domácímu celku, který hned ve 2. minutě přehrál obranu hostů, ale Martin Hoffman ve vyložené pozici netrefil branku. Hostující tým se nenechal zahanbit, ohrožoval domácí celek rychlými akcemi po křídlech, ale k vedoucí brance chybělo přesnější zakončení. Do další brankové příležitosti se dostal domácí Radek Černý, který však tváří v tvář brankáři ani netrefil branku hostí. I Kocbeř se dostala do obrovské šance, v samostatném úniku však hostující útočník trestuhodně selhal, když napálil míč do téměř ležícího brankáře domácích. Na šanci hostů odpověděli domácí třetí příležitostí. K hlavičce se dostal domácí kanonýr Martin Hoffman, ale ani napodruhé síť hostující branky nerozvlnil. Znoru se tedy potvrdilo staré známe fotbalové rčení nedáš-dostaneš. V samém závěru úvodního dějství vyrobili rtynští hrubku na levé straně hřiště a nedorozumění využil hostují Šmíd, který utekl a po ostrém souboji s brankářem poslal svůj tým ve 45. minutě do vedení 0:1.

Fotbal se poděl "ta tam"

Po přestávce se čekal nápor domácích, ale inkasovaná branka jako kdyby hráčům svázala nohy. Lehkost pohybu se vytratila, přesnost také a hra se postupně rozdrobila do množství osobních soubojů, které postupně přerůstaly ve zbytečnou tvrdost. Fotbalovost ze hřiště zcela vymizela. Dostavily se sice nahodilé příležitosti, ale vzhledem ke kvalitě obou celků jich bylo pomálu. Tu největší na domácí straně zahodil dotřetice Martin Hoffman. A tak pomohlo domácímu celku štěstí, když Roman Vasiljev v 81. minutě vystřelil, míč trefil protihráče, zcela změnil směr a skončil v síti bezmocného brankáře hostů a bylo vyrovnáno. Soupeři se pak snažili zvrátit vývoj ve svůj prospěch, ale marně.

Rozstřel pro lídra

 Následné pokutové kopy přisoudily druhý bod celku hostů. Utkání zůstalo za očekáváním, bylo sice bojovné, ale přílišná tvrdost mnohdy přerostla hranice únosnosti a výsledkem byla i naprosto zbytečná zranění.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Sekretář domácích: Ve druhém poločase se do utkání vkradla zbytečná tvrdost a šlágr kola tak zůstal za očekáváním.




Sestavy


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - D. Brát [-] , M. Žďárský [-] , J. Vlček [-] - M. Kaplan [-] , M. Pich [-] (70. J. Jirousek [-] ) , R. Vasiljev [-] , J. Slavíček [-] - F. Krátký [-] (46. L. Marvan [-] ) , M. Hoffman [-] (88. M. Studnička [-] ) , R. Černý [-] -

TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - J. Hrneček [-] , V. Hanuš [-] , V. Hulík [-] , Z. Finger [-] (31. Z. Stránský [-] ) , Z. Šmíd [-] , L. Novák [-] , T. Béna [-] , D. Šimůnek [-] , M. Blažek [-] , Z. Horák [-] (80. J. Tulach [-] )

ŽK: 45. O. Seidl , 62. R. Vasiljev , 74. L. Marvan - 30. V. Hulík , 55. L. Novák , 78. T. Béna .
Místo: Rtyně. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šolc Petr - MLYNÁŘ Pavel, GARČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.